1) sektory Khaak+ Xenon (Bezproblemowa walka)

2) sektory Przyjazne i Pirackie
koszt z tej konfiguracji ok 90 mln kredytów

As Bojowy 3 stopnia
Profesjonalny Prywaciarz
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
GFU - Generator Fali Uderzeniowej - inaczej mówiąc PSGRaptorek wrote:czy ktos mi rozwinie skrut GFU
czyli co paranicki m2 jest the best wedlug was i jak polece na xenonow to mie nie rozwala ??
A sprawdziles to juz wlasnorecznie? Mnie poczatkowo tez urzekla sila ognia Albatrosa. Problem w tym, ze najpierw trzeba sie dostac tam, gdzie mozna powalczyc. A jeszcze wiekszy problem w tym, ze potem trzeba wykrecic. W praktyce TL nie nadaje sie do takich rzeczy. Wiezyczki mojego Albatrosa nawalaly, a ja stalem na tym ogromnym mostku kapitanskim (bo przeciez nie bede tracil czasu na manewry) i patrzylem jak gina moje statki, ktore mialem bronic. Dobrze, ze nie nadpisalem sejwa - i za te same pieniadze (no, ciutke dolozylem, ale niewiele) kupilem tanszy TL i dwa M6: Dragona i Rybolowa. Teraz mam wiekszy transport (zmiesci dwie srednie fabryki) i 1000% wiecej frajdy z floty zwinnych jak wiewiorka statkow o porazajacej sile ognia.Black-Templar wrote:Moim typem jest albatros TL o sile ognia ospreya. Pozradzi sobie praktycznie z wszystkim.