Raptorek wrote:Zakładam ten temat bo denerwuje mnie zadawanie pytan w innych watkach wiec jak masz pytanie odnosnie gry zapytaj
Pytanie do chandlowcow jak używać systemu najwyszych sen sprzedarzy denerwuje mnie bo dzialaja one tylko w jednym sytemie a teraz chce kupic tl i bawic sie w wydobywanie rudy a jak juz oczyszcze pare sektorow i wypelnie ladownie bende musial gdzieś to sprzedać wiec pytam jak zrobić to najlepiej
Dzieki za odpowiedz

Musisz sobie stworzyc siec informacyjna za pomoca satelit, jest tez mozliwosc kupienia sobie informatora w systemie za pomoca BBS ale to bardzo rzadko. Generalnie sa dwa sposoby i obydwa troche zajmuja czasu, ale na tym zabawa wlasnie polega...
1. Bedac w systemie masz urzadzenia do lokalizacji najlepszej ceny zakupu i sprzedazy.
2. jezeli w nie ma mozliwosci sprzedazy lub zakupu w tym systemie, musisz sie poprostu zdac na satelity, i "recznie" przeszukac inne uklady w poszukiwaniu zbytu na dany towar, najczesciej sa to plytki krzemowe, grajac troche dochodzisz do wprawy i wiesz w jakich fabrykach moga poszukiwac plytek, sprawdzasz cene, potem skok do danego systemu, ewentulanie wlaczasz uklady lokalizacji... i handlujesz... nic innego jeszcze nie wymyslono, chyba ze cos przegapilem... ewentualnie jeszcze scripty zostaja... ale mnie jakos narazie one nie rajcuja...
pozdrawiam

)
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...