Czy nie zabraknie kiedyś Khaaków SPOILER

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Jones Abrahams
x2

Czy nie zabraknie kiedyś Khaaków SPOILER

Post by Jones Abrahams »

Mam małe pytanko:
Spoiler
Show
Czy po zakończeniu wątku fabularnego Khaakowie odejdą do lamusa? Jestem obecnie przed spotkaniem z tym złodziejaszkiem, Brettem chyba, u Paranidan i zastanawiam się czy warto już kontynuować fabułę czy nie? Ustawiłem 10 fabryk, mam 50-kilka statków, nabyłem niedawno Smoczka (jest piękny :) ), który zapewnia spokój w Home of Light. Dalsze inwestycje w przemysł wiążą się, w przyjętej przeze mnie strategii, z zakupem innych M6 do ochrony sektorów, ponieważ Khaakowie mocno mi brużdżą. O "Końcówce Prezydenta", jak to ktoś ładnie ujął, trochę czytałem, trochę się domyślam (Ore Belt to samo). I tu drugie pytanie, czy można spacyfikować te sektory bez szkody dla fabuły?
Dziękuję i pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
ergo
x3tc

Post by ergo »

nie masz sie co obiawiac, akcji nie zabraknie nawet po zakonczeniu fabuly :)
SzaYbuS
x2

Post by SzaYbuS »

A ja troszke z 2-giej strony - da sie jakos wywalic kłaków z "końca prezydenta"??? Pobudowalem tam co nieco i jak tylko utluke poprzednikow pojawiaja sie coraz ladniejsze ukladanki kłaków. HELP!!!
mephir
x2

Post by mephir »

lol ... "końcówka prezydenta".... niezłe :) u mnie to najspokojniejszy sektor, latają tam dwa perseusze i dwie novy ale to tylko takie wsparcie dla borońskiego rekina "Yamato", dumy mojej floty :D w sumie koszty poniesione na ochronę sektora ogromne, ale w fabrykach można wreszcie ustawić większą ilość skoków.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Yomato? Eh TXT Teraz mi się starcraft przypomnial
100-krotne dzienki. :wink:
Mnie też wkurzają transpotowce które lecą sobie przez sektory pirackie i inne wrogie sektory :evil:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”