Jak Zatrudnić kogoś na swojej stacji ???
I czy to coś daje ???
Bo ja prubowałem zatrudnić ludzi na przymus ale stacja jest nadal Pusta
(Brałem Gościa który daje kase za przewóz do jakiejś stacji i wiozłem go do swojej )))
ale niestety to nic nie dało
a jak porozumiewam się z kimś na stacji to tam niema pocji Zatrudnij ani nic w tym rodzaju (
Hardware:
Proc: Core T2350 x2
Grafa: GeForce Go 7300 512 MB
Pamięć: Asus 512 MB x2
Software: Windows XP Pro SP 3
Nie da sie zatrudnic nikogo na stacji. Musisz kupic statki i przydzielic je do swojej fabryki. Jesli masz SPP to przydziel jej 3 statki - jeden nich lata z krysztalami, dwa nich sprzedaja ogniwa. Cene skupu krysztalow ustaw na 1684 (srednia) a ilosc skokow ustaw na 2 max 3. I zostaw fabryce okolo 150.000 kredytow na rozruch. Po pewnym czasie stacja zacznie calkiem niezle zarabiac. Oczywiscie zalezy to od tego w jakim sektorze postawiles dana fabryke...
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy i trochę drobnicy...
Randor wrote:Bra?em Gos´cia który daje kase za przewóz do jakiejs´ stacji i wioz?em go do swojej )))
ale niestety to nic nie da?o
a jak porozumiewam sie? z kims´ na stacji to tam niema pocji Zatrudnij ani nic w tym rodzaju (
Swoja droga to bardzo logiczne podejscie, ale niezle mnie to rozbroilo... tekst miesiaca!
Randor wrote:Bra?em Gos´cia który daje kase za przewóz do jakiejs´ stacji i wioz?em go do swojej
ale niestety to nic nie da?o
a jak porozumiewam sie? z kims´ na stacji to tam niema pocji Zatrudnij ani nic w tym rodzaju (
Swoja droga to bardzo logiczne podejscie, ale niezle mnie to rozbroilo... tekst miesiaca!
no cóż nikt nie jest doskonały, nie wszyscy grali tak jak Ty Marcy w a teraz w
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Alez ja nie mam nic zlego na mysli, nie wysmiewam sie, tylko ciesze i podziwiam! To sie nazywa swieze podejscie, nikt tego jeszcze nie wymyslil! Bardzo mi sie spodobalo, nie ma powodow do obrazania. Randor po prostu mial na ten temat wyobraznie wieksza niz tworcy gry! Pozdrawiam
Marcybiskup wrote:Alez ja nie mam nic zlego na mysli, nie wysmiewam sie, tylko ciesze i podziwiam! To sie nazywa swieze podejscie, nikt tego jeszcze nie wymyslil! Bardzo mi sie spodobalo, nie ma powodow do obrazania. Randor po prostu mial na ten temat wyobraznie wieksza niz tworcy gry! Pozdrawiam
Dzięki Wilkie - Normalnie takiego komplementa to ja jeszcze nie miałem
P.S. ja mam czasami takie zajafki
Usul wrote:Randor Porywacz
A co do porywacza - Nie porywałem ich tylko próbowałem grzecznie przekonać żeby dla mnie pracowli
Hardware:
kurcze po dlugiej 2 dniowej harowce kupilem sobie m3 barakude wziol bym lepszego ale mieli najgorszą wersje i wszystko cacy ale nie wiem gdzie dostać oslony 25 w
pytanie czy transportowiec przewiezie mi ładunek na terytorium obcej rasy ??
I nie ma nigdzie indziej no to fajnie musze tam poleciec :(:( a juz myslalem ze powalcze z piratami bez rakiet a tu ****
drogie są ?? jak mozesz podaj sektor
Strasznie irytujaca sprawa : mam fabryke w Argon Prime i statki do niej przypisane, w fabryce ustawilem max ilosc skokow na 1 ,a te moje asy przestworzy lataja po surowce dalej czesto zachaczajc o Presidents End co wiadomo jak sie konczy.A ten system jest oddalony o wiecej niz 1 skok !. Mam zatem pytanie co zrobić by te lolki tam nie zagladaly ? Bo mnie do szewskiej pasj doprowadza gdy jestem zajety lataniem i strzelaniem a tu komunikata Your ship has been attacked ... a to konczy sie load game bo niestac mnie narazie na umoczenie 700 tys za transportowca.
DYoda wrote:Mam pytanko i z gory dzieki za odpowiedz.
Strasznie irytujaca sprawa : mam fabryke w Argon Prime i statki do niej przypisane, w fabryce ustawilem max ilosc skokow na 1 ,a te moje asy przestworzy lataja po surowce dalej czesto zachaczajc o Presidents End co wiadomo jak sie konczy.A ten system jest oddalony o wiecej niz 1 skok !. Mam zatem pytanie co zrobić by te lolki tam nie zagladaly ? Bo mnie do szewskiej pasj doprowadza gdy jestem zajety lataniem i strzelaniem a tu komunikata Your ship has been attacked ... a to konczy sie load game bo niestac mnie narazie na umoczenie 700 tys za transportowca.
Osobiście uważam że możesz kupić ochroniaża dla każdego transportowca
A tak pozatym sam powalcz - tam jest ich troche
Ale Khaak nie jest trudym przeciwnikiem
Spoiler
Show
Chcem przypomnieć że to jest nadal Terytorium Argonów
i majac Licencje można nieżle zarobić na ich zabijaniu
I przy okazji Podbijesz Sobie troche range
Hardware:
Tylko niemniej niż M6 może skutecznie walczyć z Khaakami, wysyłając za każdym transportowcem Novą będziesz tracił 2mln zamiast 700tyś, a te 700tyś pewnie też będziesz tracił
adam00 wrote:Tylko niemniej niż M6 może skutecznie walczyć z Khaakami, wysyłając za każdym transportowcem Novą będziesz tracił 2mln zamiast 700tyś, a te 700tyś pewnie też będziesz tracił
dokladnie tak , niestety nawet przy dobrym OOS zdaza sie tracic transportowce, nie zawsze M6/M2 zdazy doleciec. Ale w patchu 1.4 maja wprowadzic patrole policyjne w sektorach , ktore beda staraly sie bronic wszystkich zaprzyjaznionych stacji i statkow
adam00 wrote:Tylko niemniej niż M6 może skutecznie walczyć z Khaakami, wysyłając za każdym transportowcem Novą będziesz tracił 2mln zamiast 700tyś, a te 700tyś pewnie też będziesz tracił
Nom ale M3 + M3 + M4 = M6 x2 - drogo ale bespiecznie
jeżeli chodzi o M6 to jest bardzo pozytywne
ale w sektoże który został zniszczony przez Khaaków
[Presidents End] to 1 M6 nic nie da
Tam potrzebna Jest Armia
Spoiler
Show
a tak pozatym co to jest 2,7 mln ???
jak dla mnie to 30 min Grania
Już ją powoli Zbieram i kąpletuje
Hardware: