Stacja Obcych - Spoiler!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

MariuszDW
x3tc

Stacja Obcych - Spoiler!

Post by MariuszDW »

Spoiler
Show
W jednej z misji trzeba zniszczyć staację obcych i zebrać szczątki. Stację rozwaliłem. Jak zebrać te kawałki (trzeba mieć zbieracz rudy?) ? Komputer statku nie chce obrać ich za cel. Na mapie sektora też ich nie widać.
EDIT by moderator Gamer77: Zaznaczam jako spoiler!
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Spoiler
Show
Stacja jest ukryta w asteroidzie. Trzeba go zniszczyc. Po tm powinny byc widoczne szczatki. Na grawidarze (ta mapka w dolnym prawym rogu) sa oznaczone jako kontenery.
Last edited by Gamer77 on Sat, 22. May 04, 21:12, edited 1 time in total.
ergo
x3tc

Post by ergo »

ja bym to dal jednak w spojler ;)
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

ja bym to dal jednak w spojler
Masz racje. Juz sie robi.
MariuszDW
x3tc

Post by MariuszDW »

Spoiler
Show
Nie wiem po co ten spoiler - chyba nic takiego nie zdradziłem (ani miejsca, ani czasu). No ale skoro tak uważacie... Tak jak napisałem wcześniej, stację już rozwaliłem. Nie umiem zebrać jej szczątków. Jedyne co mogę zebrać to ruda po tym asteroidzie (zbieracz rudy na Delfinie). Te resztki stacji mam przed nosem, a statek nie chce ich obrać za cel.
ps. Możana to zebrać Novą? Kręcę się tam i tłukę bez celu z Obcymi. Jedyny rezultat, to kolejne awanse. Dochrapałem się Pułkownika.
ergo
x3tc

Post by ergo »

MariuszDW wrote: Nie wiem po co ten spoiler - chyba nic takiego nie zdradziłem
i tak i nie, staramy sie spojlerowac wszystko co dotyczy w jakis sposob fabuly zeby nie odebrac komus przyjemnosci samodzielnego odkrycia co ,jak i gdzie :)
korr23
x2

Post by korr23 »

szczatki mozna zebrac kazdym statkiem, ja zbieralem perseuszem. Na pewno wiesz jak zbierac cos co lezy w przestrzeni? Opuscic tarcze, podleciec...
MariuszDW
x3tc

Post by MariuszDW »

Spoiler
Show
Tak, wiem. Poradziłem sobie. Myślałem wcześniej, że wystarczy tylko "Zbierz towar...". Zmieniłem tryb pracy grawiradaru i znalazłem. Zebrałem Novą - miałem tylko problem z otwrciem luków, bo walili we mnie bez przerwy pociskami. Cud, że potem uciekłem (JD). Normalnie, tym stateczkiem, z max osłonami bez problemu robię sobie wypady na obcych - wystarczy tylko w pierwszej kolejności siąść na ogon M3, biedak nie ma okazji do strzału, ale wtedy dali mi popalić. Jak mi się zwrócą inwestycje (6 fabryk i 13 statków "full opcja") przesiadam się na Mambę, fajnie się lata. Sprawdzałem na skryptach :)
Dzięki za zainteresowanie.
Apokalipsa
x2

Post by Apokalipsa »

teskty sa ciekawe

ale te spoilery sa

:evil: bardzooooooooooo :evil:

:evil: irytujace :evil:

po co wy je wzucacie (jak ktos nie chce to nie przeczyta tylko ominie wzrokiem po prostu) :shock: :evil: :?:
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

LOL - to topic sprzed półtora roku!!!! Nie masz czego wyciągać?
A spoiler jest po to że jak ktoś chce przeczytać to może zaznaczyć...
A kto nie chce może bez problemu czytać topic nie bojąc sie że zepsuje sobie przypadkiem zabawe...
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Apokalipsa wrote:po co wy je wzucacie (jak ktos nie chce to nie przeczyta tylko ominie wzrokiem po prostu)
Wiesz, tak się składa, ze spoilery to jedna z zasad dobrego współżycia na forum. Ukrywamy to co mogłoby innym zepsuc zabawę. Tym samym myślimy jak by tu innym tę zabawę uprzyjemnić. :roll:
Spoilery istnieją na forum od początku, a więc od ponad 3 lat, są nieodłącznym elementem Systemu i sprawdzają się znakomicie. Z pewnością przyjdzie czas, gdy i Ty się do nich przekonasz :)
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”