A strona egosoftu jest bardzo nieczytelna!!

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Co to znaczy, że strona jest "nieczytelna"? Nie napisałes jaki to joy ani jakie są parametry Twojego kompa. Nie wiadomo więc jak Ci pomóc. Poza wszystkim nie ma patcha do wersji polskiej, jeszcze ...jw41 wrote:Mam straszną prosbe niech mi ktoś poda skąd sciągnac patch do wersji polskiej?!!! Mam problem z joistickiem wiesza mi sie po uruchomieniu gry!! A strona egosoftu jest bardzo nieczytelna!!
To jeszcze niewiele, sprawdź ile u nas żądają za MS Sidewindera Pro, ponoć najczęściej używany na Zachodzieergo wrote:a wlasnie, tak sie zastanawialem nad kupmen joysticka, podobno niezle sa logitech'y ale troche szkoda mi wywalic ok 200zl+ na joy'a.
Ja mam Logitech Wingman Extreme i jest naprawde swietny ale za nic nie moge poradzic sobie z obsluga przepustnicy w X2xor wrote:Sam mam joya Logitecha, dokladnie Logitech Wingman Force 3d. I nie polecam go ! Generalnie nie jest zly - ma dobre oprogramowanie mapujace klawiature/mysz na funkcje joysticka (uwaga - pozycje serii X sa JEDYNYMI, ktore nie chca z nim wspolpracowac... Minusem tego joya jest denny force-feedback. Silniki krokowe w tym przypadku powinny nazywac sie silniczkami skokowymiStrasznie skokowo dziala - przez to czesto nie da sie efektywnie z ff latac.
U mnie też tak było, uzytkuję FlightForcePro, bez aktualnych sterowników (niedostepne). Udalo mi się w końcu ustawić niesforne narzędzie po długotrwałym kręceniu pokrętłami w podstawie (za pozycjonowanie prawo-lewo i góra-dół są odpowiedzialne co ciekawe aż dwa komplety podwójnych pokręteł w podstawie joya).Pavlo76 wrote:A u mnie niestety coś sie powaliło z joyem... Cieżko mi wycentrować, sam zaczyna skręcac, w jedną stronę wystarczy dotknąc leciutko i juz zakręca, w drugą chodzi o wiele ciężej... ehhh
Hej, a może się po prostu ścieżki oporowe w potencjometraxh powycierały? Wejdź do panelu sterowania i do opcji gier (czy jakkolwiek się to nazywa) i daj na "Właściwości". Teraz poruszaj powoli wajchą i obserwuj ruch krzyżyka na ekranie. Jeśli będzie skakał zamiast się płynnie pooruszać to daj cynk - napiszę co zrobić, żeby joy śmigał prawie jak nowy.Pavlo76 wrote:A u mnie niestety coś sie powaliło z joyem... Cieżko mi wycentrować, sam zaczyna skręcac, w jedną stronę wystarczy dotknąc leciutko i juz zakręca, w drugą chodzi o wiele ciężej... ehhh