Wynik zdecydowanie na TAK nie oznacza, że patch na pewno będzie, a wynik zdecydowanie na NIE nie wyklucza, że go nie będzie

Czas działania ankiety to 2 tygodnie.
Ewentualne komentarze i konstruktywne propozycje mile widziane

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Niestety jest to wina tłumacza, engine jest całkowicie w porządku. Zwróćcie uwagę, w których miejscach pojawiają się zwykle błedy - wiadomości w biuletynach i misje BBS.Indoctrine wrote:Tylko te rzeczy nie są winą tłumacza chyba lecz nie gra coś w engine gry, czy się mylę?
W to raczej nikt nie będzie wnikał, trudno byłoby to sprawdzić, chyba że sam na coś podobnego trafię.Jago wrote:- Mimo posiadania odpowiedniej rangi handlowej przy części misji jestem spławiany przez kontrahentów pod pozorem zbyt niskiej właśnie rangi (kilka razy wiedziałem, że chodzi o nieodpowiedni typ statku - ale właśnie pojawiał się komunikat o randze)
Opisz dokładnie co to za "babolki".poza tym jest jeszcze kilka babolków wartych poprawienia
Sau póki cO to narazie wszyscy TE SAME BUGI WYKAZUJA A NAJCIEKAWSZE TO ZE W ROZNYCH WATKACH.. ZAŁÓZ JEDEN WATEK OFICJALNY NIECH PODSYLAJA WSZYSTKO DO NIEGO I MOZE WTEDY PRZESTANA SIE POWIELAC...Sauron11 wrote: Opisz dokładnie co to za "babolki".
Intro jest przetłumaczone i przetestowane, tylko nie zostało to uwzględnione w finalnej wersjiPavlo76 wrote:btw czy da sie dorobic tlumaczenie do intra gry? Bo tak to glupio wyglada - wszystko po naszemu a tu nie
no bo tak ma byc... shift+j powoduje odpalenie JumpDrive'a wybierasz sektor docelowy+Wrota kolejne Shift+j przerywa odliczanie i wykonuje skok... poprostu skrócenie operacjiIndoctrine wrote:Hmm, nie jest to może kwestia tłumaczenia, ale nie ma co zakładać oddzielnego wątku.
Otóż, zdarza mi się, że wyłączają się głosy, zaznaczania celu, powitanie na stacji itp..
Ale to nie tylko milczenie, na przykład promocja na Komodora pojawiła mi się dopiero jak na stacji wszedłem w info osobiste, a z kolei jump udało mi się wykonać dopiero jak po prawie pół minuty czekania kliknąłem znowu na skok w nawigacji(wtedy zaskoczył bez odliczania).
Ma ktoś podobnie?