Przezyc X TREME

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Marcybiskup
x3ap

Przezyc X TREME

Post by Marcybiskup »

Bardzo kusi mnie rozpoczecie gry na poziomie X TREME... Rzucic sie w przestrzen kosmiczna w malej bezbronnej blaszanej puszce. Tak jak na poczatku XBTF. To duze wyzwanie, bo moze uplynac sporo czasu zanim osiagnie sie status materialny, ktory w ogole pozwoli na rozpoczecie glownych misji. To droga pelna wyrzeczen, ale takze szkola charakteru. Mam ochote podjac to wyzwanie, ale nie chce tego robic sam. Ciulac grosze i czytac, jak inni buduja pierwsze fabryki... Nie, poswiecenie w samotnosci nie usmiecha mi sie. Ale jesli znajda sie pelni odwagi i honoru piloci, ktorzy rowniez zadeklaruja chec przezycia X TREME, wejde w to. Bedziemy mogli byc dumni, ze nalezymy do elitarnego kregu twardych, zdolnych do poswiecen pilotow i handlarzy. Pomyslimy tez o odpowiednim certyfikacie 8)
ergo
x3tc

Post by ergo »

powodzenia, trzymam kciuki :twisted:
xor
x2

Post by xor »

moze ja sie zdecyduje... Walka w demku byla smiesznie prosta, zobaczymy jak to wyglada w full...
Sauron11
x3tc

Re: Przezyc X TREME

Post by Sauron11 »

Marcybiskup wrote:Ale jesli znajda sie pelni odwagi i honoru piloci, ktorzy rowniez zadeklaruja chec przezycia X TREME, wejde w to.
No problemo amigo, wchodzę w to 8)
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Marcybiskup wrote:Ale jesli znajda sie pelni odwagi i honoru piloci, ktorzy rowniez zadeklaruja chec przezycia X TREME, wejde w to.
Gram na poziomie X-TREME. Już od dziesięciu X-dni (bez SETA). Początek był strasznie wolny i męczoncy, ale właśnie tak chciałem ;-)

klarix
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

klarix wrote:Gram na poziomie X-TREME. Już od dziesięciu X-dni (bez SETA). Początek był strasznie wolny i męczoncy, ale właśnie tak chciałem ;-)klarix
Klarix, nie zalewaj :) , Ty grasz w to od dawna więc wiesz wszystko, włacznie z tym skąd padną strzały i ile ich będzie :wink: Przydałby sie nam taaki expert w klanie OL, może jesteś zainteresowany honorowym członkostwem :!: :?:
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Klarix, nie zalewaj , Ty grasz w to od dawna więc wiesz wszystko, włacznie z tym skąd padną strzały i ile ich będzie Przydałby sie nam taaki expert w klanie OL, może jesteś zainteresowany honorowym członkostwem
Co ty na to, Klarix?
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

ergo wrote:powodzenia, trzymam kciuki :twisted:
Wchodzisz w to, zolnierzu?
ergo
x3tc

Post by ergo »

moge wejsc, co prawda przeszedlem juz gre 2x na normalnym bo nie moglem wytrzymac az dopadne polska ale czemu nie, jest to wyzwanie ktore moge podjac. Nie wiem tylko czy nadaze za wami z graniem bo w czerwcu sie bronie a w lipcu zenie :lol:
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

w czerwcu sie bronie a w lipcu zenie
Toz Ty bracie sam przezyjesz X TREME w realu! Trzymaj sie i mimo wszystko nie opuszczaj nas. W tych warunkach przysluguje Ci ulgowa taryfa, ktora jednakze mozesz dzielnie odrzucic i nadal stac w pierwszym szeregu :shock: pozdro
levisq
x3tc

Post by levisq »

ergo no to gratulace a tak, wogole to czemu masz miec lepiej ode mnie :D zen sie zen sie chlopie... ino se tesciowa wychowaj... a bedziesz mial lepiej jak u zony :lol:
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Sauron11 wrote:Przydałby sie nam taaki expert w klanie OL, może jesteś zainteresowany honorowym członkostwem :!: :?:
Nie chcę zmieniać tematu tego thread'a, ale nic nie wiem o Waszym klanie. Od lat oczekują mnie w klanie "D6a", ale na razie jest dobrze, jak jest :-)

klarix
Sauron11
x3tc

Re: Przezyc X TREME - OT

Post by Sauron11 »

klarix wrote:Nie chcę zmieniać tematu tego thread'a, ale nic nie wiem o Waszym klanie. Od lat oczekują mnie w klanie "D6a", ale na razie jest dobrze, jak jest :-)klarix
Jest na to rada, Klanową Decyzją Wewnętrzną przyznamy Ci honorowe dożywotnie członkostwo w DeltaX i w tej sytuacji już nie będziesz musiał podejmować decyzji :D Jak będziesz przelatywał w pobliżu naszych siedzib, będziesz mógł korzystać z zasobów naszego klanu jak każdy ziomal. Jak stracisz statek - dostaniesz nowy a jak strzelisz sobie w palec - opatrzymy :wink:
Co Ty na to Gamer? :wink:
Sauron11
x3tc

Ot

Post by Sauron11 »

levisq wrote:zen sie zen sie chlopie...
Eee panocku, po co komu żona? Życie jest piękne dopóki nie ma żony - ta wolność i swoboda, a jak żona to wkrótce będą dzieci i ani się obejrzysz jak wylądujesz w kapciach z gazetą przed telewizorem :P :wink:

Sorry Marcy za tę dygresję :wink:
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

W porzadku, dygresja caly czas w temacie X TREME! :D Tyle ze jedno by poprawil:
ani się obejrzysz jak wylądujesz w kapciach z gazetą przed telewizorem
nie w kapciach przed telewizorem - przed komputerem! Wlasnie do tego przydaje sie wyrozumiala zona, levisq potwierdz!
levisq
x3tc

Post by levisq »

Marcyś :D - exactly... to wlasnie mialem na mysli...
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Marcybiskup wrote: Wlasnie do tego przydaje sie wyrozumiala zona, levisq potwierdz!
Slyszałem, że żona jest zazwyczaj wyrozumiała przed ślubem, ale już po fakcie to z tym bywa różnie :wink:
ergo
x3tc

Post by ergo »

zalezy od zony :) jak jest wyrozumiala przed slubem to i bedzie "po" :). A najfajniejsze sa takie zony co tez lubia spedzac duzo czasu przed komputerem jak np moja przyszla ... dletego mamy dwa :D:D:D
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Czy gra w X i kiedy pojawi sie na forum?
xor
x2

Post by xor »

Ergo szczesciaz...
Podziel sie informacja, gdzie takie "przyszle zony' rosna :?:
Tez taka chce...
:wink:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”