Przezyc X TREME
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Przezyc X TREME
Bardzo kusi mnie rozpoczecie gry na poziomie X TREME... Rzucic sie w przestrzen kosmiczna w malej bezbronnej blaszanej puszce. Tak jak na poczatku XBTF. To duze wyzwanie, bo moze uplynac sporo czasu zanim osiagnie sie status materialny, ktory w ogole pozwoli na rozpoczecie glownych misji. To droga pelna wyrzeczen, ale takze szkola charakteru. Mam ochote podjac to wyzwanie, ale nie chce tego robic sam. Ciulac grosze i czytac, jak inni buduja pierwsze fabryki... Nie, poswiecenie w samotnosci nie usmiecha mi sie. Ale jesli znajda sie pelni odwagi i honoru piloci, ktorzy rowniez zadeklaruja chec przezycia X TREME, wejde w to. Bedziemy mogli byc dumni, ze nalezymy do elitarnego kregu twardych, zdolnych do poswiecen pilotow i handlarzy. Pomyslimy tez o odpowiednim certyfikacie 

-
-
Re: Przezyc X TREME
No problemo amigo, wchodzę w toMarcybiskup wrote:Ale jesli znajda sie pelni odwagi i honoru piloci, ktorzy rowniez zadeklaruja chec przezycia X TREME, wejde w to.

-
- Moderator (Polski)
Gram na poziomie X-TREME. Już od dziesięciu X-dni (bez SETA). Początek był strasznie wolny i męczoncy, ale właśnie tak chciałemMarcybiskup wrote:Ale jesli znajda sie pelni odwagi i honoru piloci, ktorzy rowniez zadeklaruja chec przezycia X TREME, wejde w to.

klarix
-
Klarix, nie zalewajklarix wrote:Gram na poziomie X-TREME. Już od dziesięciu X-dni (bez SETA). Początek był strasznie wolny i męczoncy, ale właśnie tak chciałem ;-)klarix

-
-
-
-
-
- Moderator (Polski)
Nie chcę zmieniać tematu tego thread'a, ale nic nie wiem o Waszym klanie. Od lat oczekują mnie w klanie "D6a", ale na razie jest dobrze, jak jestSauron11 wrote:Przydałby sie nam taaki expert w klanie OL, może jesteś zainteresowany honorowym członkostwem![]()

klarix
-
Re: Przezyc X TREME - OT
Jest na to rada, Klanową Decyzją Wewnętrzną przyznamy Ci honorowe dożywotnie członkostwo w DeltaX i w tej sytuacji już nie będziesz musiał podejmować decyzjiklarix wrote:Nie chcę zmieniać tematu tego thread'a, ale nic nie wiem o Waszym klanie. Od lat oczekują mnie w klanie "D6a", ale na razie jest dobrze, jak jest :-)klarix

Co Ty na to Gamer?

-
Ot
Eee panocku, po co komu żona? Życie jest piękne dopóki nie ma żony - ta wolność i swoboda, a jak żona to wkrótce będą dzieci i ani się obejrzysz jak wylądujesz w kapciach z gazetą przed telewizoremlevisq wrote:zen sie zen sie chlopie...

Sorry Marcy za tę dygresję

-
-
-
-
-