[X3 TC] phased array laser cannon forge
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3 TC] phased array laser cannon forge
Niedawno zauważyłem że po wgraniu moda "Combat mod 3" ta broń nie dość że omija tarcze (co robiła wcześniej tylko że se słabym skutkiem) niszcząc kadłub w miare szybko, to jest jeszcze laserem co znaczy że jest naprawde szybka. Mając wcześniej wgrany mod "The Marauder Shipyard-v0.5" odrazu kupiłem swie fabryki tej broni i połączyłem w kompleks. Niestety niemile się zaskoczyłem gdy fabryka zamiast broni produkowała co.......? Dalexianską pszenice
. Nie wiem o co tu chodzi, ma ktoś jakiś pomysł lub jakiś mod w którym będe mógł wyprodukować bądź kupić tą broń ??

-
Bardzo stary problem, choć dotyczył nie Marauder Shipyard, a ATF Shipyard.
Zobacz do FAQ#85 - Gdzie można kupić w TC unikatowe rodzaje broni, takiej jak Działo Fuzyjne? [X3TC] i przeczytaj posty w linkowanym temacie.
Zobacz do FAQ#85 - Gdzie można kupić w TC unikatowe rodzaje broni, takiej jak Działo Fuzyjne? [X3TC] i przeczytaj posty w linkowanym temacie.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]