X-Superbox

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

mati140
x4

X-Superbox

Post by mati140 »

Witam, właśnie poczytałem na temat planowanego na 8 października superboxa i zauważyłem, że na tą datę nie jest planowane wydanie gry w Polsce. Zastanawiałem się więc, czy może ktoś dostał cynk czy i kiedy paczka ukaże się w Polsce?
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Chodzi ci o wydanie PL ? Nie bedzie takowego.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
bufi
x4

Post by bufi »

Czy ktoś skusił się może na Superboxa na Steamie?
Do tych wersji dają kody do wpisania na forum żeby mieć wszystkie zarejstrowane części sagi?

Pozdrawiam
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Ja bym wersji steamowej nie kupil. Sa jaja ze skryptami. Lepiej doplacic te 5Eu i miec wszytsko w postaci fizycznej. Poki co nie ma wersji angielskiej, bo zeszly na pniu ...
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
bufi
x4

Post by bufi »

No i jest drukowana encyklopedia zamiast pdf.

A właściwie jakie są problemy z wersją steam? Nie wiem, gram w czystą wersję.

Pozdrawiam
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Chodzi o to , ze wersja Steam nie jest do konca przyjazna instalowaniu dodatkowych modow czy skryptow (niektore) o czym mozna poczytac kilka for powyzej.

Skoro grasz w czysciocha, to nie ma sprawy. Swoja droga to bardzo wygodna i szybka droga dystrybucji gier.

Tak encyklopedia jest w pdfie. Osobiscie meczy mnie czytanie ebookow, wole papier i kartkowanie ;)
We want the Boron back!

Return to “Polskie / Polish X-Forum”