Pomóżcie, nie wiem co mam robić.
Nie mam sejva sprzed tej misji.

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
*Cytat z FAQ*I z tego co zauważyłem, przejęcie jest możliwe tylko przez pewien czas, jeśli nie zrobimy tego od razu, stracimy szansę na przejęcie statku.
Brednie.Marcin626 wrote:*Cytat z FAQ*I z tego co zauważyłem, przejęcie jest możliwe tylko przez pewien czas, jeśli nie zrobimy tego od razu, stracimy szansę na przejęcie statku.
On nie ma działa Gaussa, tylko artylerię odłamkową, (chyba że ten którego miałeś w grze miał) więc nie ma mowy żeby mu się amunicja skończyła.bufi wrote:
Unikaj jego strzałów i baw się nim jak najdłużej, aż
skończy mu się amunicja do Gaussa.
[EDIT]
NIe musisz jakoś przesadnie trenować marines, kup 10 marines
i wyślij ich do przejęcia statku.
Jakie brednie? FAQ pisane jest z autopsji, a nie wyssane z palca. Bez Marines przejmowałem Tropiciela po kilkunastu sekundach ataku (zdjęcie osłon i kadłuba do 93%, bo na tylu jest zablokowany). A nie miesiąc jak ty. A misję wykonywałem kilka razy od patcha 1.01 do 2.5.bufi wrote: Brednie.
Wleć do sektora i spraw żeby zaatakował Cię Tropiciel.
Unikaj jego strzałów i baw się nim jak najdłużej, aż
skończy mu się amunicja do Gaussa. Wtedy wystarczy jakiemuś
M3 nakazać zdięcie osłon a Ty w tym czasie możesz zacząć
abordaż. Męczyłem się z tą misją z miesiąc ale jest ona do przejścia.
Pozdrawiam
Yacek wrote: Jakie brednie? FAQ pisane jest z autopsji, a nie wyssane z palca. Bez Marines przejmowałem Tropiciela po kilkunastu sekundach ataku (zdjęcie osłon i kadłuba do 93%, bo na tylu jest zablokowany). A nie miesiąc jak ty. A misję wykonywałem kilka razy od patcha 1.01 do 2.5.
Code: Select all
I z tego co zauważyłem, przejęcie jest możliwe tylko przez pewien czas, jeśli nie zrobimy tego od razu, stracimy szansę na przejęcie statku.
Dokładnie tak samo mam.Testowałem to kilkakrotnie i statek po kilku/kilkunastu sekundach zmieniał swój status na nie do przejęcia. Nie ważny czy próbowałem go przejąc wysiadając ze statku, przy pomocy Wirusa włamań, czy SCS.