Mam problem z Questem ... Przeszukałem już polowe galaktyki ... i nic:(
Chodzi o to ze mam zadanie z Fabuły aby znaleźć córkę jakiegoś tam gostka... Gdy podlatuje do tej małpy co niby szuka na jakiejś galaktyce informacji gdzie ona się znajduje grrrr... Xenonskie bazy nawet zwiedziłem!!!
Myślę ze to bug , chociaż jak walczyłem z Xen i krzakami to coś mi gadała ale po ptakach bo sejwa już nie mam.... Pomocy:(
Problem w queście ( Fabula )
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
A tak konkretnie? Może byś zgodnie ze standardem obowiązującym na forum określił przynajmniej o jaką grę chodzi.
Domyślam się, że o X3R, więc zobacz do FAQ misji fabuły X3R i misji Bala Gi, misja zdaje się 8, zobacz do linku "ruda siksa".
Domyślam się, że o X3R, więc zobacz do FAQ misji fabuły X3R i misji Bala Gi, misja zdaje się 8, zobacz do linku "ruda siksa".
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
Niezły post:) pomieszanie z poplątanym.Zdaje się, że ma odszukać córkę pirata z Farnham Legend, Mirie, która siedzi w pirackim domu rozkoszy w sektorze..cholera zapomniałem. To z X3 reunion ale może w TC też jest coś o córkach:) Musisz mieć napęd skokowy do tej misji o ile się nie mylę bo sektor to family whi lub ceos buckzoid. Misja w instrukcji do gry opisana.