Witam wszystkich serdecznie to mój pierwszy post na tym forum i mam takie zasadnicze pytanko związane z grą
Po 1 nie wiem jak w nią grać wiem że to jest symulator lotów kosmicznych itp niby tam latałem wykonałem nawet 1 misje ale no nie wiem kompletnie jak ją ogarnąć jak naprawić swój 1 statek miałem 22% zniszczeń latał mi z prędkością 20m/s latałem od statcji do stacji nie było zadnej opcji naprawy.
2 jak moge coś kupić niby zarabiałem tam jakieś pieniądze ale no nic nie da sie kupic pisze pod produktem coś krok 1 nie wiem co jest 5 kompletnie to jest 1 gra w którą gram gdzie nie ma samouczka Toturiala nie wiem jakiegoś wprowadzenia może tylko ja jestm taki tempy ze nie moge jej rozkminić ale prosze o pomoc jakiś poradnik czy cus żebyście może podstawowe żeczy mi wytłumaczyli jak co robić z góry thx
Pomoc dla Początkującego
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
To są pytania tak elementarne ,że nawet jeśli by ci na nie odpowiedzieć to zaraz będziesz miał 1000 innych problemów, sorry. A w jaką grę grasz TC? czy Reunion?. Poczytaj faq forumowe, dotyczące gry a co do tych podstaw to są w instrukcji. Statek naprawiasz w stoczni, kupujesz i sprzedajesz na stacjach, st. handlowych i dokach. FAQ
-
-
no spoko tak szczerze mówiąc to dowiedziałem sie nieco o tej grze tego dnia z paru stronek jak pisałem ten post to myślałem że to typowa gierka latasz stateczkiem budujesz jakieś inne stateczki i tak dalej a tu zupełny szok już jakoś powoli mi idzie czytam instrukcje i jakoś gierka posuwa sie do przodu kurcze nie no to sie robi powoli jak lektura XD
-
Witam poniwnie dawno mnie tu nie było, wiem wiem, macie zapewne mase takich pytań, ale jesli komuś sie nudzi to prosze o pomoc, potrzeba mi pase scryptów które stracilem wraz z palonym dyskiem, nie znam zazw ale wiem jak dzialały, jesli ktos je posiada prosze o linki lub pliczek na maila Akrablak@gmail.com
1- Khaki same czasami nalatuja sektory i atakuja wszystko
2- Xenony lataja pomiedzy sectorami i tez wala do wszystkigo
3- misja gdzie sie znajduje Yaht
4- ten maskujacy dynks co dziala jak Klingoński maskujacy dynks
Z góry dziekuje za pomoc i miejmy nadzieje ze kiedys pojawi sie jakiś mmorpg na bazie Reunion
1- Khaki same czasami nalatuja sektory i atakuja wszystko
2- Xenony lataja pomiedzy sectorami i tez wala do wszystkigo
3- misja gdzie sie znajduje Yaht
4- ten maskujacy dynks co dziala jak Klingoński maskujacy dynks

Z góry dziekuje za pomoc i miejmy nadzieje ze kiedys pojawi sie jakiś mmorpg na bazie Reunion
-
Jaka prośba, taka odpowiedź. Nie napisałeś o jaką grę chodzi, czy o X3R, czy TC. A to spora różnica w skryptach. Zgaduję że o X3R, więc wszystkie skrypty jakie chcesz znajdziesz tu: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=96340&start=0
Misję z jachtem dodawał patch 2.0.02
Jest też w patchu 2.5
Misję z jachtem dodawał patch 2.0.02

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
-
ok znalazłem tylko nie wiem dlaczego te 2 scrypty nie chca mi trybić razem mam angielska wersje przerobiona na polskie na napisy, chyba jednak trzeba wywalic tego anglika i kupic polska wersje juz z najnowszymi dodatkami, gra ma troche lat i wszystkie patche musze manualnie wgrywac bo mi tez auto aktualizacja nie działa
moze pozmieniali nazwy serwerów nie mam pojecia

-
Autoaktualizacja w X3R? Pierwsze słyszę, zawsze patche się ręcznie instalowało.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]