Nie typowe pytanie w sprawie X2
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Nie typowe pytanie w sprawie X2
Dawno temu kupiłem X2 w sklepie , po jakimś czasie pożyczyłem grę bratankowi
, oddał ale bez książeczki na której był klucz aktywacyjny i tu moje pytanie ,czy gra jest do wyrzucenia ? , bez tego klucza nie mogę uruchomić gry.Szukałem różnych sposobów w necie i nic się nie dowiedziałem, czy jest ratunek?.

-
No ja swoja książeczkę raz zostawiłem u wujków. Po miesiącu dopiero się skapnąłem, że nie mam jej ze sobą. Przeszukałem cały dom, nie mogłem znaleźć... Aż w końcu pomyślałem o nich, zadzwoniłem i powiedziałem, by postawili cały dom na nogi, bo ta książeczka jest jak złoto! Okazało się, że była... odłożona już w śmieciach do spalenia... UFFF. Poczekałbym trochę więcej dni i nigdy więcej bym już jej nie zobaczył...
Co do książeczki i kodu, to niestety nie ma wyjścia, trza pewnie kupić nową kopię gry...
Co do książeczki i kodu, to niestety nie ma wyjścia, trza pewnie kupić nową kopię gry...
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
-
Ja bym napisał do Klarixa, może Egosoft by cię poratował, pod warunkiem że udowodniłbyś że masz oryginał.
Spróbuj, może się uda.
A co do interfejsu, to kup sobie TC, dopiero szok przeżyjesz
Spróbuj, może się uda.
A co do interfejsu, to kup sobie TC, dopiero szok przeżyjesz

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]