[X3 TC] Błąd w misji NMMC HQ

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

marko22
x4

[X3 TC] Błąd w misji NMMC HQ

Post by marko22 »

Cuś takiego mi się ptrzytrafiło.... Mam u nich poziom "Przyjaciel" na 85% i zadaniem jest ochrona Elektrowni Slonecznej M beta w Two Grand. Nie zdążyłem się ruszyć tam, a już pokazało - Leć do PTNI. I teraz w opisie misji jest - Leć do Two Grand, a naprowadzanie pokazuje - Leć do PTNI. I koniec. Nijak to wykonać. Czasami po załadowanie z zapisu zmieniały się parametry zadań (inna stacja do ochrony, albo inny sektor), ale tutaj nic z tego.

Edit: Mani...a Ty za moderatora tu pracujesz? Taki sumienny i dokładny jesteś we wszystkim? Każdemu się może zdarzyć coś zrobić źle. A zamiast pomóc, to tylko krytykować potraficie. Nie chciałem być na forum xudb z wiadomych powodów, które widzę sam zaczynasz uskuteczniać. I nie będę.
Last edited by marko22 on Thu, 3. Dec 09, 10:54, edited 2 times in total.
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Nie chciałeś być na forum XuDB, gdzie panowały jakieś zasady, więc tutaj może ich przestrzegaj... Określ w temacie o jaką grę chodzi.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

marko22: jeśli każdą odpowiedź, co nie jest ci w nos będziesz traktował jako krytykę a nie radę, to wszędzie będziesz miał problem. Jesteś nowy na forum, zarówno Egosoftu jak i xudb. Kolega zwrócił ci uwagę, z której skorzystałeś a mimo to go zrugałeś. że śmiał się odezwać.

Twój problem sprawdź w pierwszej ikonie od góry "Moje Misje", zobacz, która ma autonaprowadzanie. Zaznacz właściwą i na niej włącz autonaprowadzanie. Będzie pokazywać tę misję, którą akurat chcesz wykonywać.

To jest moja ostatnia odpowiedź na Twoje posty i na więcej nie licz.
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
marko22
x4

Post by marko22 »

Przeczytałeś dokładnie co napisałem? Jeśli nie, to się wczytaj. Wyraźnie zaznaczyłem - misja ma włączone naprowadzanie, ale w zupełnie innym kierunku niż jest to podane w opisie. Nie liczę na Twoją odpowiedź. I wcale nie oczekuję. Nie mam nastu lat, żeby lamentować o byle co. Zwróciłem tylko uwagę na błąd. Co co X radzę sobie znakomicie. Wystarczyły mi 2 tygodnie z tą grą. A sama misja w dziwny sposób się zrealizowała tak na koniec. Pokazały się krzaki w miejscach nazw docelowych i po problemie.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”