[X3 TC] Uzbrojenie do M7 (spl. Tygrys)

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Sharub

[X3 TC] Uzbrojenie do M7 (spl. Tygrys)

Post by Sharub »

Witam :)

Jestem w trakcie rozbudowywania fabryk, kompleksow i petle produkcyjne. Jako ze nastepna rzecza jaka mam w planach to zakup pierwszego M7 (celuje w splickiego Tygryska). Po pierwsze nie mam pojecia w co go ostatecznie wyposazyc. Po drugie, chcialbym aby moje kompleksy produkowaly jakies dziala/amunicje/rakiety ktorych potem bede uzywac. Tak wiec pytanie - co budowac, kuznie jakich dzial przydadza mi sie najbardziej?

Pozdrawiam

EDIT: dodam liste dzial pasujacych

[ external image ]
Z³omi
x4

Post by Z³omi »

Odnosnie tego tygrysa ja bym uzbroił go tak: wszystkie działa z wieżyczki głównej lewej i prawej wyposażył w wyrzutnie bomb zapalających (odpowiednia na wieksze statki); górna i dolna dał artylerie zaporową ( idealna na drobnice) a tylną pół na pół generator impulsu uderzeniowego z Miotaczem plazmy ( idelana na wszystko :D).
Polecenia wieżyczek bym dał prawe i lewe atakujcie mój cel a reszte na obrone antyrakietowa. To jest moja kombinacja i u mnie zawsze sie sprawdza.
odnośnie tych fabryk to przydał by sie mod (nie pamietam jak się nazywa) dodający stocznie piracka w której jest fabryka wyrzutni bomb zapalających bo z tym towarem to naprawde krucho, no i bardzo pożądanym towarem jak masz zamiar mieć lotniskowiec i dużo mysliwców to napewno fabryka miotaczy wysokoenergetycznej plazmy

Return to “Polskie / Polish X-Forum”