Plynulost X3 Reunion - krátké trhnutí čas od času

Moderator: DJ Die

dagen

Plynulost X3 Reunion - krátké trhnutí čas od času

Post by dagen »

X3 Reunion v. 2.0.0.2
Rozfachal někdo z vás tuto verzi ač je na XP, na Vistách? Já jo, ale mám problém s plynulostí, a tak se ptám jestli neměl někdo ten samý problém a jestli, popř. jak se mu ho podařilo odstranit? Jedná se o to, že hra normálně plynule běží, já si například zadám autopylota na nějakou stanici a pro zkrácení času použiju singulární časový akcelerátor (pochopitelně), na SČA naběhne 1000% a hra se čas od času trhne, jen na zlomek sekundy, ale snižuje to zážitek, když se kocháte a ono se to sekne 8 - 10x za sektor. Není to ale grafickou náročností, jednak mám dost výkonnou grafickou kartu (ATI Radeon HD 4870 X2) která to zvládá v pohodě na plné detaily co je možné nastavit a druhak jsem zkoušel grafickou úroveň snížit na nejmíň a dělalo to pořád. Ostatní mnohem náročnější hry fachají bez problému. Za odpověď předem děkuji.
Last edited by dagen on Tue, 15. Sep 09, 17:07, edited 1 time in total.
In-lander
x3tc

Post by In-lander »

a nemáš na pozadí běžíci skrytou aplikaci která občas vytáhne z jádra nebo jader až 100% výkonu?
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Sir_Thomas
x4

Re: Plynulost X3 Reunion - krátké trhnutí čas od času

Post by Sir_Thomas »

dagen wrote:X3 Reunion v. 2.0.0.2
Rozfachal někdo z vás tuto verzi ač je na XP, na Vistách? Já jo, ale mám problém s plynulostí, a tak se ptám jestli neměl někdo ten samý problém a jestli, popř. jak se mu ho podařilo odstranit? Jedná se o to, že hra normálně plynule běží, já si například zadám autopylota na nějakou stanici a pro zkrácení času použiju singulární časový akcelerátor (pochopitelně), na SČA naběhne 1000% a hra se čas od času trhne, jen na zlomek sekundy, ale snižuje to zážitek, když se kocháte a ono se to sekne 8 - 10x za sektor.
Měl jsem přesně ten samý problém ve Vistách ovšem s grafikou od nVidie. Problém vyřešil až cca desátá verze ovladačů pro Visty od nVidie.

1 máš staré ovladače
2 ATI nemá optimalizované ovladače pro X3
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...

Return to “Česky / Czech X-Forum”