[X3 TC] frachtowiec piracki

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

padonis

[X3 TC] frachtowiec piracki

Post by padonis »

zdobyłem frachtowiec piracki i OK, zadokowałem go do stoczni i nic, nie widać go tam, ani nie da się go sprzedać ?

pomocy
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Nic nie zrobisz. Statek jest nie do sprzedaży. Można go naprawić, ale potrzeba do tego skryptów. Można go rozwalić i zapomnieć. Nie warto polować na pirackie transportowce w celu zdobycia.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Pr0wler
x4

Post by Pr0wler »

Nie potrzeba skryptów żeby naprawić, wystarczy założyć skafander, wziąć laser naprawczy do łapki i jazda z koksem ;) Reszta tak jak pisał Yacek, sprzedać się nie da więc pozostaje jedynie używać go do własnych celów (np. magazyn na różne śmieci) albo zniszczyć.
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

No to mnie się kiedyś trafił taki co go się nie dało naprawić.
Ale uszkodzić też nie :)
Stał potem długo na środku sektora Kha'ak i denerwował krzaki bo nie mogli sobie z nim poradzić :)
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Pr0wler
x4

Post by Pr0wler »

Moje były jak najbardziej do zniszczenia :) Skończyły na samobójczej misji w Xenon Sector 347 po tym jak straciłem dobrych parenaście minut na ich ręcznej naprawie, a okazało się że nie da rady sprzedać ;)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”