X2 - Omicron Lyrae

Moderator: DJ Die

Pechy25

X2 - Omicron Lyrae

Post by Pechy25 »

Ahoj, mám trošku problém s poslední misí v X2. Vždycky vymlátím flotilu Khaaků, dolétnu k tomu symbolu a vystřelí laser (netrefí se). Potom, když při jednom z 10 pokusů vystřílím ty malé výběžky na povrchu, tak laser vystřelí znovu a tentokrát se trefí a zničí planetu. Předpokládám že tím jsem prohrál, protože mě to hodí zase do hlavního menu.
Mohl by mi prosím někdo poradit jak to lze udělat? Už jsem z toho docela zoufalý, zkoušel jsem to už hodněkrát a pořád je to stejné.
Děkuji.
Pechy25

Post by Pechy25 »

Nakonec se mi to podařilo vyřešit, tak sem píšu jak se to dá udělat, když by někdo měl stejný problém.
Po tom, co se dozvíte, že přenosu Kyla Brennana brání ty malé objekty na trupu Khaakeské M0, vezměte si Fázový vlnový generátor a střílejte po nich, ze všech zbraní je to zdaleka nejúčinnější. Bacha na záda, pořád se tam respawnují Khaakové. Já jsem měl za sebou Boronského rejnoka (Boron ray), který mi kryl záda. Po zničení dostatečného počtu objektů se objeví ukázka a po ní se opět máte dostat k bodu, odkud jste se prve neúspěšně pokusili transportovat Brennana pryč. Až tam přiletíte, tak se objeví ukázka, po níž už je Khaakská M0 pryč, v sektoru jsou ještě nějaké zbytky Khaaků, ale ty už není problém dodělat.
Třeba to někomu pomůže.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

no tak ja to delal prave s Khaakskou M3.mazdaleka nejlepsi zbrane ze vsech M3 a i system zamerovani.mise hotova na 1 pokus

Return to “Česky / Czech X-Forum”