chodzi o to że podczas konfliktu z trójokimi skasowałem parę stacji a parę tylko uszkodziłem... gdy już poprawiłem sobie reputacje sporo takich stacji zostało na czerwono :/
Dalej korsarze też czerwoni i czytałem temat że najlepiej zniszczyć wszystko w sektorze i po respie wróci do normy

A najgorsze że potrzebuje statki z OTASków a gdy przejąłem sobie Borka siedziba się zaświeciła się na czerwono...

Czy żeby OTASi wrócili na niebiesko muszę wyczyścić cały Legend's Home czy tylko kwaterę ??

Czy może jakoś te Drony Zwiadowcze (Recon Drone) są wstanie włamać się do stacji

Taki dziwny opis mają a póki co nie rozszyfrowałem ich przeznaczenia więc tu drugie pytanie na co one? i do czego służą ?
No i 3 ;p zasięg hackowania w końcu jest ograniczony czy nie??
Wyczytałem że niby do 20 sektorów ale znowu w następnym temacie że nie ma znaczenia gdzie jest Habitat Piratów.
(z HUBem to nie problem ale warto się dokształcić zanim zacznę nadwyrężać się energetycznie ;p)
No i propo Habitatów... czy jest jakiś sposób, możliwość czy cokolwiek innego by zachęcić Habitat do pojawienia się w moim sektorze?
Wiem że niby losowo się pojawiają ale może można jakoś tą losowość wspomóc na swoją stronę ;p
Nielegalnymi fabrykami, atakami na bezbronne TSy i takie tam ;p
Może jakiś matematyczny wzór na to jest ;p
Pozdrawiam

PS. Skrypty mnie osobiście nie interesują ale jak zna ktoś coś ;p to dla dla potomnych może też zostawić