X3 Reunion: Nefunkční Bonuspack

Moderator: DJ Die

adv

X3 Reunion: Nefunkční Bonuspack

Post by adv »

Ahoj
Mám X3 Reunion v2.0, patch 1.4 - 2.5 ze stránek egosoftu a vloženou češtinu. Jenže se mi za boha nedaří nainstalovat čes
ký bonuspack 3.1.07, ani žádny jiný starší...respektive nainstalovat jde, ale ty věci má přidat už nikde nejsou. Např. komandistní logistický software, bochodní zastupovaní a jiné. Ale zase některé věci z těch starších bonuspacku tam jsou, jako to přepravní zařízení, to vylepšení akcelerace a další...ale to podle mě už je součást té verze 2.0.
Tak co s tím? Předem děkuji za pomoc...
adv

Post by adv »

tak teď jsem ještě zkusil nainstalovat ten bonuspack ze stranek egosoftu, a ten sice jde, ale v tom menu se místo textu a jmen zobrazujou nějaký paznaky a nebo "read text" a k tomu nějaká čísla...

a ještě se zeptám stačí když je jen ten poslední bonuspack nebo se musí instalovat všechny zasebou?

děkuji
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

adv wrote:tak teď jsem ještě zkusil nainstalovat ten bonuspack ze stranek egosoftu, a ten sice jde, ale v tom menu se místo textu a jmen zobrazujou nějaký paznaky a nebo "read text" a k tomu nějaká čísla...

a ještě se zeptám stačí když je jen ten poslední bonuspack nebo se musí instalovat všechny zasebou?

děkuji
Ty "read texty" se ti zobrazují protože si dal ang.bonuspack na českou verzi hry.5ekl bych že máš ang.verzi hry a přidal sis do ní češtinu proto se ti ten český bonuspach nenaistaloval.Česká verze hry má trochu jiný adresář hry než ang.verze.Musíš ten český bonuspack extrahovat do hry ručně.Koukni se do adresaře hry po instalaci českýho bonuspacku.Nejspiš tam budeš mít slozku "CZ reunion"nebo něco podobnýho.Všechno co je v ní zkopíruj a vlož do základního adresáře.
dwbmb

Post by dwbmb »

Pro mě fungoval následující postup:
-Instalace originální hry z DVD (v možnostech instalace vybrat BEZ bonuspacku)
-Extrahování češtiny do herního adresáře
-Nainstalování českého patche
-Nainstalování českého bonuspacku

Je nutno si během instalací patche a bonuspacku uvědomit, kde máte hru nainstalovanou. Instalátory přepokládají, že máte hru nainstalovanou z českého DVD, které hru instaluje jinam než anglické DVD nebo Steam. Musíte tedy během instalace ručně vybrat cestu, kde hru máte nainstalovanou a i poté z této cesty umazat "X3CZ", který k ní instalátor automaticky přidá.
adv

Post by adv »

Ano, mám anglickou verzi hry, anglický patch, a v tom češtinu. Poté co jsem to udělal tak, jak jsi radil, je vše v češtině ...takže vše ok...

no nevím jak bych ti poděkoval...trapil jsem se s tim docela dlouho...
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

adv wrote:Ano, mám anglickou verzi hry, anglický patch, a v tom češtinu. Poté co jsem to udělal tak, jak jsi radil, je vše v češtině ...takže vše ok...

no nevím jak bych ti poděkoval...trapil jsem se s tim docela dlouho...
Ještě bych ti doporučil když tam máš tu češtinu,aby jsi si tam dal i české patche.Postup je stejný jako s tím bonuspacke.Nebo ti to bude dělat taky bordel.
Marcus_de_Tycho
x3tc

Post by Marcus_de_Tycho »

Kde se dá dneska stáhnout bonuspack/patch? Už několik dní nejsou na serveru Hypermaxu vůbec odkazy na soubory a původní linky nefungují.

http://www.hypermax.cz/x3/download
You Can't Stop the Signal
R8antik
x3

Post by R8antik »

Marcus_de_Tycho wrote:Kde se dá dneska stáhnout bonuspack/patch? Už několik dní nejsou na serveru Hypermaxu vůbec odkazy na soubory a původní linky nefungují.

http://www.hypermax.cz/x3/download
Co sháníš mám patch 1.4.02 na 2.5 a bonuspack 3.1.07 můžu ti to poslat
Marcus_de_Tycho
x3tc

Post by Marcus_de_Tycho »

Já je samozřejmě mám, ale jde mi o to, že nejací nováčci se teď nedostanou k patchům a bonuspackům. Takže bychom se měli nějak dohodnout s Hypermax a dát to na megaupload nebo tak něco.
You Can't Stop the Signal
Menny
x3tc

Post by Menny »

JJ, přesně tak, minulý týden jsem si koupil X3 a chtěl jsem si stáhnout patch a bonuspack, a mám zatím smůlu. Jelikož teď mastím X2, tak mě to zatím moc netrápí.
Elfik
x3

Post by Elfik »

Asi nastal problem hypermax to nejspis smazal a ja to nemam taky ulozeny. Nechtel by nekdo ten patch 2.05 a bonuspack 1.07 nekam dat aby jsme si to mohli ztahnout.
Kovi
x3

re: Downloady z webu HX

Post by Kovi »

Jo, odešel nám download server (už toho měl dost). Připravujeme nový hosting, ale nevím, od kdy přesně bude fungovat. Uploadnu mezitím Bonuspack 3.1.07 a patch 1.4.02-2.5 na rapidshare.com.
Kovi
x3

Patch 1.4.02 --> 2.5 & Bonuspack 3.1.07

Post by Kovi »

Elfik
x3

Post by Elfik »

Super Kovi dik za odkazy :wink:
Menny
x3tc

Post by Menny »

Díky Kovi, jak přijdu domů, tak to hned sosnu.

Return to “Česky / Czech X-Forum”