Istnieje sposób na ominięcie tego? Mam zdecydowanie za głośny napęd + nie porysuje się tak płyty

Oczywiście mam oryginał. Jeśli ktoś odkrył sposób to mógłby zdradzić?
PS - ewentualnie to zrobię zdjęcie z własnym podpisem, jeśli będzie taka potrzeba.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Wystarczy zarejestrowac gre na stronie i wtedy kazdy bedzie widzial ze masz oryginalAzazell wrote:PS - ewentualnie to zrobię zdjęcie z własnym podpisem, jeśli będzie taka potrzeba.
A później dostanę komunikat, że mój CDKEY został skradzionyMaugoth wrote:Wystarczy zarejestrowac gre na stronie i wtedy kazdy bedzie widzial ze masz oryginalAzazell wrote:PS - ewentualnie to zrobię zdjęcie z własnym podpisem, jeśli będzie taka potrzeba.
.
A po co komu Twój CDKey? Służy on tylko do rejestracji na forum.Azazell wrote:A później dostanę komunikat, że mój CDKEY został skradziony![]()
Poda i ktoś go uprzedzi w zakładaniu konta i zarejestruje się.Yacek wrote:A po co komu Twój CDKey? Służy on tylko do rejestracji na forum.Azazell wrote:A później dostanę komunikat, że mój CDKEY został skradziony![]()
No i po co się wygadałeś? Ja tylko czekałem no to by podał Swój CDKey.Urban wrote:Poda i ktoś go uprzedzi w zakładaniu konta i zarejestruje się.![]()