Maskovacie zariadenie X3Reunion

Moderator: DJ Die

MartinSk

Maskovacie zariadenie X3Reunion

Post by MartinSk »

Zdravim všetkých pilotou X3Reunion poradí mi niekto ako sa spúšta MASKOVACIE ZARIADENIE v menu pre ovladanie tu skratku nemám a aj keď mam v nakladnom priestore Energeticke članky tak mi proste nefunguje a neviem to zariadenie sfunkčniť aj ked by som rad. Je tu niekto kto vie ako sa to maskovacie zariadenie spušta???? Mám ho nainštalované v lodi M7 HYPERION Dakujem. Hladam tuto odpoveď už veľmi dlho a zatial som nedostal žiadnu prsim všetkych ktorý vedia ako na to poradte ja som už v koncoch a to som skušal všeličo. Za pochopenie a pripadnu odpoveď ĎAKUJEM
Gibi
x3tc

Post by Gibi »

Pokud vím, tak cloaking device nefunguje, je je tam řekněme jen pro "atmosféru".
MartinSk

Post by MartinSk »

Tak to je viac než len smutne :evil: :cry:
MartinSk

Otazka na par softwairov

Post by MartinSk »

A inak trapi ma ešte jedna vec a to či existuje nejaký bojový soft. podobý Obchodnemu soft. level 3 ktorý by upgreidoval Bojových plotov v lodiach napr. v M1 alebo M2. Diiiik
Gibi
x3tc

Post by Gibi »

Bohužel, jen Mk. 1 a Mk.2. Njlepší bojový software je MARS turret script, který "donutí" věže opravdu něco zasahovat...
vladaboss
x3

Post by vladaboss »

Gibi wrote:Pokud vím, tak cloaking device nefunguje, je je tam řekněme jen pro "atmosféru".

No ja nevim ,ale me fungoval.. Nej je na mamuta ..
Musis vypnout aby veze nestrilely po nepratelych a nesmis se hejbat z mista.Jinak se zapina sam ,po vystrelu nebo pohnuti se zrusi.Jen skoc do sektoru a tam ho nech stat(nikdo si jich nevsimal takze funguje)..
Takhle jsem mel tri v xenonskem sektoru a lital tam jen M6 zajimat lode..
Hned po zajmuti sem je poslal do mamuta a bylo to v poho.Takhle sem je naplnil a pak jen uz skok nekam k lodenici a uz sem mel super Hlidkovou letku... :lol:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

vladaboss wrote:
Gibi wrote:Pokud vím, tak cloaking device nefunguje, je je tam řekněme jen pro "atmosféru".

Musis vypnout aby veze nestrilely po nepratelych a nesmis se hejbat z mista.Jinak se zapina sam ,po vystrelu nebo pohnuti se zrusi.Jen skoc do sektoru a tam ho nech stat(nikdo si jich nevsimal takze funguje)..
Hned po zajmuti sem je poslal do mamuta a bylo to v poho.Takhle sem je naplnil a pak jen uz skok nekam k lodenici a uz sem mel super Hlidkovou letku... :lol:
Tak to zírám jako PUK, tohle je pro mě naprostá novinka. :o
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
plynak
x3tc

Post by plynak »

Sir_Thomas wrote:
vladaboss wrote:

Tak to zírám jako PUK, tohle je pro mě naprostá novinka. :o
Jj, take o tom slysim poprve a to hraju jiz od dob X: BtF :) Vim, ze do X2 je na to script, ale v X3 jsem se s tim jakziv nesetkal....
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
vladaboss
x3

Post by vladaboss »

Jj,take je na to script do X3R. ,ang. nazev vam nereknu mel jsem ceskou a tam to bylo jako maskovaci zarizeni. (a fungovalo.)

Bohuzel uz hraju X3TC tak uz si nepamatuju odkud jsem ho stahl..
plynak
x3tc

Post by plynak »

Aha, tak to jo. No mozna by mohl puvodni pisatel zminit, ze jde o skript :)
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
MartinSk

Post by MartinSk »

A kaď zostanem na mieste ja uvidím že sa zaplo??? A fonguje aj pri zapnotem Seta pohonu. A funguje aj na iných typoch ako TL. vdaka
vladaboss
x3

Post by vladaboss »

To musis otestovat,nikdy jsem v lodi ktera byla s maskovanim nebyl,a pouzit to jde urcite i na jine lode ,ale popravde do jakych jinych bys to chtel dat? Do bojovych ktery se nesmi pohnout z mista a ani strilet?!
Tento script je urcen jen pro zberace zajmutych lodi,jiny vyuziti sem nenasel a nehlede u nejakych ras je to ilegal tak pozor na to..
MartinSk

Post by MartinSk »

Ja by som práve toto Vedel využiť aj v bojových lodiach ako napr: M6, M3, M2, M1 Len sa informujem na to či to vidim aj ja. Ke´d stojim na mieste a dám si vonkajši pohlad na loď. Ale vdaka::::.... :D

Return to “Česky / Czech X-Forum”