Otóż od kiedy zainstalowałem skrypt BSE (spolszczony) ostatnio mam mały problem z dźwiękami w grze. Kiedy przejmuję jeden statek to wszystko jest w porządku ale kiedy zaczynam przejmować kilka statków jeden po drugim to komputer pokładowy po pewnym czasie przestaje wydawać jakiekolwiek dźwięki. Dodatkowo przestają występować odgłosy pilotów, a nawet nie ma odgłosu kiedy dostaję nową wiadomość. Jednak dźwięki statków, wystrzały broni i inne efekty specjalne działają dobrze.
Problem ten przytrafił mi się już trzy razy, z czego za dwoma pierwszymi po pewnym czasie odgłosy wracały do normy (nie wiem w jaki sposób) co sygnalizowała 'głupawka' komputera pokładowego (kilkanaście razy powtarzał 'Command Accepted' i tym podobne potwierdzenia rozkazów) lecz teraz za trzecim razem, kiedy przejąłem ponad 20 myśliwców jeden po drugim, coś jest od tej pory nie tak - po ponad kilkugodzinnej grze odgłosy nie wróciły do normy. Nie wiem co się dzieje...
Czy wiecie może jak naprawić ten błąd? Próbowałem wczytywać starsze savy ale to w ogóle nie pomogło. W czym leży źródło problemu?