Bala gi zakys

Moderator: DJ Die

GM Sir Simi

Bala gi zakys

Post by GM Sir Simi »

Ahoj mám problém s misí od Bala gi mam zaletět do sektoru Xenonský Sector 347 a přesně uprostřed umístit navigační družici.Problém je že nemužu docílit aby mi loď odhodila tu družici přesně uprostřed kurzorovou klavesou se nejde strefit doprostřed. Nevíte jak to mám splnit? Díky moc za radu.
Gibi
x3tc

Post by Gibi »

Vlétl jsme do sektoru, neměnil výšku, nasměřoval podle mapy sektoru na střed, odhodil a bylo to. Nemusí to být úplně přesně...
GM Sir Simi

Post by GM Sir Simi »

Povedlo se diky moc jeste jedna vec dalsi mise je proletet Vodnim virem do neznameho sektoru na jihu a tam najit lod nemas nahodou souradnice te lode nejak ji nemuzu najit.
FVZ

Post by FVZ »

GM Sir Simi wrote:Povedlo se diky moc jeste jedna vec dalsi mise je proletet Vodnim virem do neznameho sektoru na jihu a tam najit lod nemas nahodou souradnice te lode nejak ji nemuzu najit.
Jestli už hledáš hyperion (paranid yacht) tak leť na jih, oběvíš tam víc lodí, některý jsou prázdný a můžeš je claimnout, asi tři ne. Ty musíš sundat.
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
GM Sir Simi

Post by GM Sir Simi »

Tak mam veliterství problem je ze nevim jak nastavit ceny vyrobku kery maji nakupovat obchodnici abych mohl vyrabet lode normalne v menu veliterství to nemam jako u ostatnich stanic.
Last edited by GM Sir Simi on Thu, 4. Jun 09, 20:13, edited 1 time in total.
Lumir
x3tc

Post by Lumir »

V Xenonském sektoru jsem se nezdržoval, vyhodil jsem družici hned u brány a mazal zpátky.

Return to “Česky / Czech X-Forum”