[X3] Zaginiony dorobek
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] Zaginiony dorobek
Kupiłem X3 TC i myślę zajrzę do starych znajomych i zobaczę jakie skrypty przetłumaczyli , a tu totalna pustynia. Mam pytanie , gdzie Oni są ci wszyscy moi przyjaciele weterani. 

-
-
- Moderator (Polski)
-
- Moderator (Polski)
-
WTF?MARMUR243 wrote:Widzisz kolego , jestem oportunistą , heeeeee. Możesz skasować mój post.
M I NIE CHODZI O SKRYPTY , TYLKO O TE TEMATY , KTÓRE ZNIKNĘŁY. CIĘŻKO MI ZROZUMIEĆ , ŻE TAKI DOROBEK KOLEGÓW GDZIEŚ PRZEPADŁ. HOŁK.
Ziomus, TC wydane zostało kilka tygodni temu (u nas na rynku) i nikt jeszcze na tym forum nie stworzył stricte tematu o skryptach/modach do TC.
Dostałeś link od kolegi wyżej i to powinno wystarczyć.
Peace and love ziom

http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
-
Czemu "wszystkie" posty z X3 mialyby zniknac?MARMUR243 wrote:Dziękuje za okazaną pomoc , rzeczywiście chodzi mi o TC , ale zasmuciło mnie , że znikły wszystkie posty związane z X3. Jeszcze raz dziękuje wszystkim zainteresowanym , oczywiście najwięcej dziękuje MANIEMU.

Wraz z wydaniem TC pojawilo sie wiele nowych postow dotycznacych tejze gry. X3 zeszlo troszke na boczny tor, wiekszosc postow dot. X3 zaczyna sie od strony trzeciej forum.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
We want the Boron back!