X3 přehled lodí v Menu - Majetek
Moderator: DJ Die
-
X3 přehled lodí v Menu - Majetek
Čau, měl bych dotaz. Jakým způsobem spravujete svoje lodě přes Menu - Majetek? Já mám zatím jen 7 lodí TS a už se mi nevejdou na jednu stránku. Rád bych je rozdělil například na ty, které už mají vesmírného obchodníka(aby se nezobrazovaly) a na zbytek, o který se je třeba ještě starat. Hraji to v poměrně malém rozlišení, moc lodí se mi na jednu stránku nezobrazí a scrollování jde myslím jen pomocí tahání posuvníku a ne scrollovacím kolečkem na myši, což je opravdu zdlouhavé. Nedokáži si představit, že bych tam tímto způsobem vyhledával v budoucnu desítky lodí a lozit pokaždé do nastavení zobrzení lodí(TS, M4, M3 atd), to je snad ještě otravnější varianta. Dík
-
Napadá mě funkce že bys je mohl dát do WINGs třeba Blue wing (modré křídlo) a řídit je hromadně anebo pokud používáš satelity (advanced satelite) tak je v menu odškrtnout aby se nezobrazovaly. Ale jinak nevím.
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
-
-
-
Co je u tebe malé rozlišení? Já to mám v rozlišení 1600xněco a můžu tě ujistit, že ta dialogová okna jsou neměnná. Prostě to imho odladili na minimální rozlišení 800x600 bez možnosti si dané okna roztáhnout jak je třeba a je fuk jak vysoké rozlišení más. Ty okna budou mít stále stejný počet řádků. Jen budou menší podle rozlišení.
Takže je to skutečně občas docela masochismus hrát.
Že prej v X3: TC je tohle už vyladěné více.
V majetku vidíš i lodě, které nejsou nikam přiřazeny a jen čekají někde v doku, kde jsi je koupil. Samozřejmě je třeba vypnout zobrazování družic a případně vypnout zobrazování podrobností o lodi. Je to pak o něco přehlednější.
Takže je to skutečně občas docela masochismus hrát.

V majetku vidíš i lodě, které nejsou nikam přiřazeny a jen čekají někde v doku, kde jsi je koupil. Samozřejmě je třeba vypnout zobrazování družic a případně vypnout zobrazování podrobností o lodi. Je to pak o něco přehlednější.
-