X3 přehled lodí v Menu - Majetek

Moderator: DJ Die

barnabas.666

X3 přehled lodí v Menu - Majetek

Post by barnabas.666 »

Čau, měl bych dotaz. Jakým způsobem spravujete svoje lodě přes Menu - Majetek? Já mám zatím jen 7 lodí TS a už se mi nevejdou na jednu stránku. Rád bych je rozdělil například na ty, které už mají vesmírného obchodníka(aby se nezobrazovaly) a na zbytek, o který se je třeba ještě starat. Hraji to v poměrně malém rozlišení, moc lodí se mi na jednu stránku nezobrazí a scrollování jde myslím jen pomocí tahání posuvníku a ne scrollovacím kolečkem na myši, což je opravdu zdlouhavé. Nedokáži si představit, že bych tam tímto způsobem vyhledával v budoucnu desítky lodí a lozit pokaždé do nastavení zobrzení lodí(TS, M4, M3 atd), to je snad ještě otravnější varianta. Dík
In-lander
x3tc

Post by In-lander »

Napadá mě funkce že bys je mohl dát do WINGs třeba Blue wing (modré křídlo) a řídit je hromadně anebo pokud používáš satelity (advanced satelite) tak je v menu odškrtnout aby se nezobrazovaly. Ale jinak nevím.
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

jde se posouvat i PAGE UP a PAGE DOWN. a i koleckem mi to jde
R8antik
x3

Post by R8antik »

Taky je můžeš přidělit stanici a stanice máš v Majetku . Já mám UT přidělené k mojí továrně na Drony tak je pak jen posílám "domů" když mají míň jak 10 dronů. :D
TomG
x3

Post by TomG »

Co je u tebe malé rozlišení? Já to mám v rozlišení 1600xněco a můžu tě ujistit, že ta dialogová okna jsou neměnná. Prostě to imho odladili na minimální rozlišení 800x600 bez možnosti si dané okna roztáhnout jak je třeba a je fuk jak vysoké rozlišení más. Ty okna budou mít stále stejný počet řádků. Jen budou menší podle rozlišení.
Takže je to skutečně občas docela masochismus hrát. :) Že prej v X3: TC je tohle už vyladěné více.

V majetku vidíš i lodě, které nejsou nikam přiřazeny a jen čekají někde v doku, kde jsi je koupil. Samozřejmě je třeba vypnout zobrazování družic a případně vypnout zobrazování podrobností o lodi. Je to pak o něco přehlednější.
[cz]Aaron
x3tc

Post by [cz]Aaron »

V tomhle pripade se rolovani nezbavis. Maximalne je pojmenovat nejak, aby te to prastilo hned do oci.
Kdyz takhle obcas spravuju par lodi, nejake ty tovarny, tak si pripadam, ze hraju nejakou textovou hru ...

Return to “Česky / Czech X-Forum”