Artykuły o X3 TC w polskich mediach

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Sauron11
x3tc

Artykuły o X3 TC w polskich mediach

Post by Sauron11 »

Dziś rano przeglądałem dodatek kulturalny do Dziennika (ten od wyd. Axel Springer) jakoś sprzed 2 tygodni i całkiem przypadkiem w dziale gry/technologie natrafiłem na całostronicowy artykuł o Konflikcie Terrańskim :). 1/3 strony u góry zajmowała fota z gry, jakieś dwa statki na tle planety, a na 2/3 strony trochę tekstu. Nie za dużo, ale w tonie zachęcającym do kupna (tradycyjnie odradzającym grę niecierpliwym, a polecającym wytrwałym :). Ogólna ocena wystawiona przed redaktora to bodaj 6-7/10 pkt, bo doczepił się do jakichś niedoróbek, których podłoża nie chciało mu się sprawdzać (sam napisał, że nie wie czy te wg niego niedociągnięcia, o których napisał, były przez twórców gry zamierzone czy są to wpadki). Pozostaje się cieszyć, że w dość poczytnej gazecie jakiś redaktor akurat tę gierkę wybrał sobie spośród milionów.

Widzieliście gdzieś jeszcze opis TC w polskich mediach (poza internetem rzecz jasna :wink: )?

Edit: w artykule jest jednak grafiki i tekstu pół na pół, a nie ja pisałem wyżej.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
macca44
x4

Post by macca44 »

o ten artykuł chodzi, jak mniemam?

http://www.dziennik.pl/kultura/article3 ... natow.html

pozdr

M
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

A dokładnie o ten :). Wczoraj zrobiłem fotki artykułu z gazety papierowej, ale nie miałem juz siły wieczorkiem wkleić ich na forum.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”