Witam
Posiadam X3 Reunion z modem XTM i nie mogę zakupić żadnej stacji. Posiadam gotówkę, odpowiednią rangę, a one nadal są na czerwono podświetlone. Zakupiłem promień holowniczy i zainstalowałem go na Merkurym i ...nic. Co jeszcze muszę zrobic?
X3 XTM - Stacje produkcyjne
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Żeby kupić stację musisz mieć statek klasy TL (swój lub wynajęty) i kazać mu zadokować do Stoczni... ale przecież to wszystko jest w instrukcji... która każdy posiadacz oryginalnej kopii gry powinien posiadać
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy
i trochę drobnicy...

-
-
A po co ci promień holowniczy do kupowania stacji? Stacje kupujesz w Stoczniach i do tego potrzebujesz TL-a. Możesz go wynająć, nie musisz kupować. Poszukaj w sektorach ze stoczniami statków TL (Mamut, Albatros itp), podleć do takiego, nawiąż komunikację z kapitanem i poproś go o przewiezienie stacji. Jak się zgodzi to każ mu zadokować do stoczni gdzie chcesz kupić stację, a po zakupie każ mu lecieć do sektora gdzie chcesz wybudować tę stację.
A tak przy okazji, to czemu masz wersje niemiecką?
A tak przy okazji, to czemu masz wersje niemiecką?
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
To ci strasznie długo rozgryzanie idzie 

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]
-
3-4 lata temu i nie umieć kupować stacji, na dodatek posiadając niemiecką wersję gry? 
Eh, jestem zbyt zmęczony, by snuć wszelkie "prejudice"...

Eh, jestem zbyt zmęczony, by snuć wszelkie "prejudice"...
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
Są na tym świecie rzeczy, które się FIZJOLOGOM nie śniły 

Obrigado pela abertura do fórum, mas nós convidamos você a http://forum.xudb.pl/index.php
-