Springblossom

Moderator: DJ Die

matak

Springblossom

Post by matak »

Zdar lidi, chci se zeptat jakymi zbranemi a na jakych pozicich mate vybavenou tuhle lod? Pripadne jaka je vase nejoblibenejsi osobni lod a proc?
souky

Post by souky »

mno já bych do toho vrazil nějakej shockwave cosi...a pokud lítáš ve skupině tak nějakej Prototype Matter/Anti-Matter Launcher a pukud ti vadí že do toho furt něco láduješ tak si tam dej Electro-Magnetic Plasma Cannon
vizhttp://eng.x3tc.ru/x3_tc_weapons/laser- ... jE4Mjg0NDM
matak

Post by matak »

Hmm vcera jsem to zkousel s 8x Prototype Matter/Anti-Matter Launcher v predu, Prototype Starburst Shockwave Cannon po stranach a Electro-Magnetic Plasma Cannon vzadu. Springblossom je dobra a hlavne rychla lod, ale kdyz to srovnam s brutalni silou meho oblibeneho Hyperion Vanguard s 8xPBG v predu a HEPTy v ostatnich vezich, tak se mi v nem moc litat nechce a moc nerozumim tomu proc takova spusta lidi povazuje prave Springblossom za nejlepsi M6. :?
souky

Post by souky »

mno počítám kvůli rychlosti sem s hyperionem lítal ale štvala mě jeho lenost
plynak
x3tc

Post by plynak »

Moje nejoblibenejsi osobni je asi Python nasledovany Titanem. Podle mne v TC M6ky docela pomrvili, protoze se otaceji pomaleji nez M7 a jsou pro mne nepouzitelne. A M7 zase neprezije dlouho v nekterych misich.
No a o Springblossomu si myslim, ze je to spis cheat a vubec ho nekupuju.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
matak

Post by matak »

No ja si myslim ze M6tky nejsou vubec spatny. Pravda jsou trosku liny, ale i tak najdou se mezi nimi opravdove klenoty. Typicky Hyperion Vanguard, Centaur Heavy Prototype a Springblossom.

Ja osobne miluju sveho Hyperiona, slusna rychlost i otaceni a dobre zbrane pro skvely pocit z praveho dogfightu a se slusnymi 5x200 MJ stity.

Navic ma 2 dokovaci mista pro mensi lode (pobere i M3). Coz je skvely jednak do utoku, ale hlavne na rychle a pohotove prevazeni napr. jumpdrive udelatek a jinych vylepseni, pripadne rychly pohyb v Terranskych sektorech se zadokovanym Kestrelem.

Take ma naprosto (na M6tku) ultimatni skladovaci prostor, coz v kombinaci s moznosti pouzivat stejne rakety jako M2 cini z Hyperiona smrtici zbran jak na dalku tak na blizko.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Ale tak ja vim, ale to jsou vyjimky, ktere normalne nekoupis (krom Springblossoma). Ja pouzvial ty normalni a proste mne stve, jak jsou desne line. Podle mne nekdo udelal chybu a hodnoty z M6 dal na M7 a vice versa. Protoze M7 mi zase prijdou desne obratne. Ale to uz neresim, litam jen v M2. M7 s doprovedem M6 pouzivam na patroly v mene rizikovych sektorech. A tam, kde se objevi sem tam neco leta patrola trech M6 vedena Vidarem.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

Return to “Česky / Czech X-Forum”