Ależ Mani, granie na myszce na dodatek na klawiaturze to istotnie czysta sodomia

Takie wyznania i to na forum ^^
Osobiście podzielam jednak Twoje upodobania, a ponieważ zawsze lubiłem potrzymać sobie myszkę w dłoni, również jako podstawowe kontrolery do zmagań w świecie X wybrałem zestaw mysz+klawiatura.
Wcześniej bardzo dobrze służył mi joy zarówno w uwielbianej przeze mnie serii Wing Commander, przez Freespace'a i Starlancera, a na Freelancerze kończąc. Jednak ani w X2, ani w X3 nie podpasował mi jako urządzenie sterujące. Dlatego wszyscy zeksterminowani przeze mnie w świecie X w ostatnich swoich chwilach widzieli wskaźnik myszy
Zatem - Mani - możemy sobie podać myszki
Mały edit - żeby nie było offtopowo, przynajmniej za bardzo.
Michał, Twoja recka bardzo mi się podobała, zwłaszcza pod względem jakości obrazu i montażu. Kilka uwag jednak mam, między innymi muszę zgodzić się z Mani'm, sterowanie myszą i klawiaturą nie jest uciążliwe, trzeba się jedynie z nim oswoić. Część audio to również słaba strona tego montażu, ale o tym już wiesz z opinii na Gaminatorze.
Te uwagi i tak nie miały jednak wpływu na ocenę Twojej pracy, pod której jestem wrażeniem.