Witam.
Jak wykorzystać stek pasażerski. Nijak nie mogę załadować na jego pokład podróżnych, a co dopiero o efektywnym wykorzystaniu ekonomicznym .
Jak mam go zaciągnąć do pracy?
1. Musisz mieć w ładowni System Podtrzymywania Życia, inaczej pasażerowie nie wejdą do statku. Ale to powinieneś wiedzieć z instrukcji lub z fabuły X3.
2. Statki pasażerskie wykorzystasz tylko do misji szybkiej taksówki, choć raczej bardziej przydadzą się szybkie M4-M5. Możesz za to spokojnie kupić mu Polecenia Handlowe Mk3 i uruchomić jako ST/UT.
3. Nie wiem czy zauważyłeś, ale pisząc temat pytania podaje się na początku jakiej gry on dotyczy. To pytanie jest dość ogólne, ale na przyszłość zapamiętaj, będzie wtedy łatwiej odpowiadać.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ. [ external image ]
Dzięki. Jestem nowy i mam X3 Reunion, ale niemiecką wersje. Nigdzie tam nie znalazłem systemów podtrzymywania życia. Żadna odwiedzona przeze mnie stacja ich nie posiada
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ. [ external image ]