M5 Arrow

Moderator: DJ Die

matak

M5 Arrow

Post by matak »

Zdar lidi, podrailo se vam nekomu ziskat tuhle sviznou M5? Jak a kde? :) Mozna by bylo i na miste se zeptat jestli se tahle potvurka nachazi ve vanille? Jeste jsem ji nevidel (teda ani jsem ji nehledal :) ) a zjistil jsem, ze neco takhle rychleho existuje teprve nedavno. A jak to vypada se Starburstem?
Mira
x3

Post by Mira »

pokud mluvis o X3R,tak se da ziskat s trochou stesti v deatmatch arene jednai druha.chce to script deatmatchrena.pozor,jsou strasne krehke.nemuzou nest vyzbroj a jen slabsi radar.krome rychlosti nejsou nic moc.
dlib
x3tc

Post by dlib »

Jestli se jedna o X3:R,tak ji najdes v Bala-gi misi v sektoru s tou jachtou.
matak

Post by matak »

Dik moc za dobre tipy, bohuzel jsem mel na mysli spis X3 TC. Reunion jsem prozatim odlozil.
FVZ

Post by FVZ »

matak wrote:Dik moc za dobre tipy, bohuzel jsem mel na mysli spis X3 TC. Reunion jsem prozatim odlozil.
V X3TC arrow asi neni. Můžu ti poslat seznam všech volnech lodí s koordinátama. Model ve hře prej je, ale nikde se nedá koupit ani najít. Leda cheatem.
http://eng.x3tc.ru/x3_tc/data-archive.php - Tohle je v celku dobrá stránka, je tam mapa vesmíru včetně všech stanic a jejich zboží. Vyhledavač zboží, vlastnosti lodí, seznam asteroidů....
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
matak

Post by matak »

Hmm toho jsem se prave obaval... model ve hre bude, ale lod samotna nikoliv (podobne jako Valhala a dalsi) Skoda :( Zrovna Arrow by se docela hodil na rychle cestovani po terranskych sektorech.

Jinak tu stranku pouzivam uz dyl a je opravdu perfektni. Rozhodne lze doporucit vsem pro rychle vyhledavani cehokoliv :wink:
Bobsik

Post by Bobsik »

u X3:R slo upravovat lode, nevim jestli sel prepsat i original, ale kdyby jo, tak by sis ho proste soupl na nakup do nekteryho Shipyardu, ale reknu ti, ten Arrow je velmi dobry jako taxik, protoze vetsina misi tam byla delana na ty bezny M5tky, a tahle potvora to stihala mnohem rychlejs :)

mimochodem ten program byl Plugin manger a tam nekde byl ship creator nebo tak neco, jestli je to i pro TC netusim ;) ale asi jo
LCD 19'' WSXGA+ (1440x900)
AMD A64X2 5000DOBOX (~2.67 Ghz)
3 GB Ram (DDR2 PC6400(800Mhz), CL 5)
Ati HD4670 512 Mb
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

Bobsik wrote:u X3:R slo upravovat lode, nevim jestli sel prepsat i original, ale kdyby jo, tak by sis ho proste soupl na nakup do nekteryho Shipyardu, ale reknu ti, ten Arrow je velmi dobry jako taxik, protoze vetsina misi tam byla delana na ty bezny M5tky, a tahle potvora to stihala mnohem rychlejs :)

mimochodem ten program byl Plugin manger a tam nekde byl ship creator nebo tak neco, jestli je to i pro TC netusim ;) ale asi jo
Tohle bych řešil cheatem.Lod bych si vytvořil a nechal rozebrat v HQ na plány.Je to sice blbí ale nejrychlejší řešení.
R8antik
x3

Post by R8antik »

Já sem v X3 Reunion v NH Modu používal Dart - rychlost 1000,shield 4x1MJ,může navíc nést triplex skener a skokový pohon. :D

Return to “Česky / Czech X-Forum”