[X3 XTM] Czy jest taki skrypt ??? help

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

skrzacik

[X3 XTM] Czy jest taki skrypt ??? help

Post by skrzacik »

Witam
Mam pytanie czy jest taki skrypt abym mogl wyslac statek aby pozbieral tylko to co ja mu wskaze np same rakiety???
wiem ze moge wskazac albo wszystko albo cos konkretnego ale jesli w sektorze lezy kilkanascie rakiet i kilka innych przedmiotow to czy moge wskazac aby pozbieral same rakiety?
prosze o pomoc ewentualnie o linka do skryptu
dzieki i pozdrawiam
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Kiedys sam zadalem sobie to pytanie i przekopalem biblioteke skryptow na glownym forum i nic takiego nie znalazlem co pozwalaloby na okreslenie kategrii tego co ma byc zbierane.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
skrzacik

Post by skrzacik »

hmmmm dzieki za odpowiedz bo juz ktoras godzine kopie i szukamm na googlach
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Samych rakiet to nie, ale jest polecenie "Zbierz towar" i "Zbierz towary w sektorze:"
Polecenia specjalne to chyba umożliwiają.
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Ale nie o to chodzi. Zbierz towar w sektorze zbiera wszystkie towary w sektorze. Natomiast Zbierz towar zbiera tylko jeden wybrany przez ciebie ładunek, kolejną paczkę znów musisz wskazać tym poleceniem.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
skrzacik

Post by skrzacik »

hmm wlasnie
chodzi o to by wkazac zbierz rakiety albo tylko energy cells albo co innego jesli lezy w kilku miejscach w jednym sektorze

Return to “Polskie / Polish X-Forum”