Xenonská invaze a lodě třídy TL - pár dotazů [X2]

Moderator: DJ Die

Duptor

Xenonská invaze a lodě třídy TL - pár dotazů [X2]

Post by Duptor »

a)dokončil jsem poprvé BBS misi xenonské invaze a mám pár dotazů:
1. je normální že nabídka na tuto misi je zobrazena mezi jinými zprávami několikrát (byla tam asi 5x) pro různé military ranky?
2.je možné v průběhu mise přistát na stanici - save a popřípadě si vyměnit loď (popřípadě skočit do xenonského sektoru a rušit je přímo tam), respektive nestane se pak že se mi přestane přičítat počet sestřelených nepřátel?
Protože právě toto se mi nejspíš stalo- několikrát jsem dokoval a vyměnil loď no a na závěr jsem dostal zprávu, že jsem sestřelil 12 lodí, což pravděpodobně odpovídá množství sestřelů od přijetí mise po první dokování. Dále ve zprávě stálo že jsem za to dostal cca 950k kreditů (v tom časovém úseku od přijetí po první dokování jsem sestřelik K a pár stíhačů různých tříd). Problém je, že po tom prvím dokování jsem sejmul dalších pár desítek stíhačů a jedno J. Také nesedí množství kreditů, místo avizovaných 950k jsem dostal asi 20M (ne že by mi to vadilo). Měl někdo takový probém? Jde jenom o problém závěrečné zprávy nebo toto může vés i k předčasnému ukončení mise zaddavatelem (pokud pilot nevykazuje po určitý čas sestřely -nebo nejsou registrovány- zadavatel misi ukončí)?

b)přemýšlím o koupi TL za vydělané prachy, je loď tohoto typu dobrá k něčemu kromě transportu stanic, můžu na ní např. spustit vesmírného obchodníka?

{co se týče registrace- mám českou verzi X2}
plynak
x3tc

Post by plynak »

Hmm, X2 si uz moc nepamatuju, ale neco zkusim z hlavy vydolovat.

1) To jsi mel asi stesti, co vim, tak najit Xenonske invaze v X2 a X3:R je docela umeni.

2) Tak mozne to je, ale stane se ti to, co popisujes. Takze spis si sve lode pozi na pomoc. sice myslim, ze jejich sestrely se take nezapocitavaji, ale porad lepsi, nez nic. Ty penize sedi, ona je odmena za misi, plus penize za kazdou sejmutou lod. Cim vetsi lod a hodnost, tim vetsi odmena za ni. Jinak v Reunionu obcas bylo nutne zaletet do Xenonskeho sektoru a znicit to J tam, protoze se blbe dohanelo. Ale v X2 si to uz nepamatuju, ale snad by to melo jit taky. Kdyz tak mne nekdo opravte.

3) Ne :) Vzhledem k tomu ze zadokuje jen v shipyardu a equipmnet doku, tak nevim, s cim by obchodovala :) Ale muzes ji vyuzit bud jako opravdu lehkou letadlovku a na OOS se da take pouzit pro patroly v mene nebezpecnych sektorech. A nebo jako mobilni sklad. Kazdopadne i kdyz ji vyuzijes jen na stavbu stanic, tak se vyplati. Muzes ji dat jumpdrive a stavet co chces a kde chces. Ty najate lode, nez nekam doleti, to je utrpeni :)
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Duptor

Post by Duptor »

ok, dík
můj problém je v tom že na sundávání kapitálek používám bayamon s psg a ionty, a na stíhače novu, protože je odolnější a pálit psg v okolí přátelských lodí není dobrý nápad. kdybych toho bayamona poslal na J nebo K řízeného počítačem tak je za 5 sekund po něm, a nova řízená softem taky moc efektivní není.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Aha, no to ja hraju na jistotu a s nicim mensim nez M6 na velke lode nechodim. Ale mas pravdu PSG v pratelskem sektrou neni nejlepsi volba :)
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

Return to “Česky / Czech X-Forum”