sloder wrote:A pro po skryptu na kasę wspomniałem o nim bo może ktoś tak jak ja lubi najpierw sprawdzić co dobrego gra oferuje(użyłem tego skryptu i stoczni XTM)a potem starać się dotrzeć do tego siłą zarobku normalnego (...)
No tak, są dwie szkoły, jedni wolą od razu mieć full kasy na koncie i zakupić M2 aby niszczyć M2, a inni wolą zacząć od niszczenia M5 w M5 i piąć się powoli w klasach coraz wyżej, zarabiając coraz to większe pieniądze

.
Ci drudzy dużo więcej z gry wyniosą i więcej będą mieli przyjemności, bo kolejne stopnie gry będą odkrywać mając przed sobą wiele tajemnic, np. latając M5 z niewielką kasą będą bardzo chcieli mieć M2, aby wreszcie odegrać się za miesiące unikania wrogich statków tej klasy, ale cierpliwie poczekają na swojego M2 bez uciekania się do łatwych sztuczek.
W tym czasie jednak (początki gry) owi gracze zajmą się elementami gry równie ciekawymi jak operowanie niszczycielem i pokaźnym kontem, ale których to drobnych czynności nie robi się już (bo się zwyczajnie już nie chce) wtedy, gdy na koncie jest pokaźna suma.
Ci co od razu chwycą za stery M2, sami pozbawią się tych tajemnic, a więc i zarabianie od podstaw małych pieniędzy, co jest zajęciem w grach X żmudnym ale dającym safysfakcję, przestanie być dla nich frajdą.
To "co gra fajnego oferuje" jest szeroko opisane na forum i w instrukcji do gry, resztę załatwia wyobraźnia gracza i to powinno na początek wystarczyć. Choć oczywiście każdy ma swój styl...

.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.