Problem s Ore Mine

Moderator: DJ Die

Zaerp

Problem s Ore Mine

Post by Zaerp »

Zdravim vsetkych pozemstanov :)

Ak by mi niekto vedel pomoct budem rad. Postavil som Ore Mine, mam lode, ktore dovazaju energiu a aj lode ktore predavaju ore, ale.... lode, ktore predavaju ore som nastavil na best sell, takze vezmu ore a idu vsetky na rovnake miesto aj cez 3 sektory, kym tam pridu tak zistia ze uz to tam niekto predal a vsetky sa zase vratia na Ore Mine a pokracuju inde, obcas im to vyjde a ta ktora pride prva preda naklad a ostatne uz nie, lebo cena uz nie je dobra... mozem ich sice manualne posielat aby predavali a potom to ide.

Otazka znie, mozem ich nastavit aj nejak inak, rozumnejsie aby predavali alebo budem musiet na veky ich manualne posielat kde maju predavat ?

A este jedna otazka, na Ore mine mam nastavenu cenu Ore na 90 a nikto nepride sam od seba kupit, da sa s tym nieco robit ? uz nemozem znizit lebo by som isiel pod cenu.

Je to dobra hra , ale zacina ma trocha deprimovat, kedze nemozem nic robit len davat pozor, ci predavaju.. takto ked budem mat 3 - 4 stanice tak uz budem len klikat na lode :(

Vdaka za radu
Zaerp

Post by Zaerp »

ide o X3 reunion
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

To máš určitě tu továrnu kterou si postavil v rámci příběhu. Mě osobně - a to jsem to rozehrával několikrá - se nikdy nepovedlo, aby mi tenhle rudej důl sám o sobě vydělával. Vždy jsem ho nakonec zapojil do nějakého komplexu, který tu rudu využíval. Jinak co se týče zásobování a odvážení zboží, tak přesně k tomu je komoditní logistika (teď si s ní akorát hraju, doporučuji přečíst si soubor s nápovědou, kde je popsaná).
Zaerp

Post by Zaerp »

ja hram bez pribehu.. iba s rozbehnutym vesmirom.. no uvidime ... kde najdem ten subor co si mam precitat ? inak diq za odpoved
Eskymak

Post by Eskymak »

No tenhle problém mě taky štve, mam 15 lodí na prodej rudy a všechny odlétavající maji za cíl stejnou stanici ale tu naplni jedna lod takže ostatní tam jen doletí a letí zpět. nebo mi lod naložila 4500munice do děl ale tam kam to chtěla(všude) doručit maji sklad jen na cca 800 takže mi lítala plná lod tam a zpět... :(
Komoditní logistiku zatim nějak nepobíram :oops:
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

FW: Zaerp: .....X3_Reunion\description\ReadMe (Czech).xml
Zaerp

Post by Zaerp »

vdaka mrknem na to :)

Return to “Česky / Czech X-Forum”