X3 TC PL - z którym patchem?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Koci
x3tc

X3 TC PL - z którym patchem?

Post by Koci »

Witojcie :-)

Wie ktoś może z którym patchem wyjdzie XTC w Polsce, w sumie to już niedługo, pamiętam, że ludzie z tego forum brali aktywny udział z tłumaczeniu poprzednich wersji PL, mam nadzieję, że nadal tak jest, a więc może ktoś wie coś więcej?

Hmmm, nadal uważam, że seria X powinna wyglądać nieco inaczej, tak sobie pomarudzę.... :P Brakuje mi kokpitów z modelem zniszczeń, lądowania na planetach, miejsc, do których można pójść po wylądowaniu.... brakuje mi Privateera, rany, jak ja kochałem w to grać lata temu....
W sumie jak się zerknie na postępy, jakich dokonano w ostatnich latach w różnych gatunkach gier (cóż, czasami zdarza się krok wstecz, to fakt) to dziwnym jest nieco, że jeszcze nie mogę latać po statku, w którym pomieszczenia wyglądają przynajmniej tak, jak w Mass Effect :-)
Niemniej, jak wiele space-simów ostatnio powstaje? Trochę to smutne, ale dobrze, że w ogóle jeszcze coś wychodzi, ech........

Pozdrawiam

Koci
bufi
x4

Re: X3 TC PL - z którym patchem?

Post by bufi »

Na forum obok testują patcha wersję 2.0 Dobrze by było, aby
nasza wersja wyszła z tym numerkiem. Szykują się ciekawe
dodatki.
Ogólnie cisza przed burzą nikt, nic nie wie, kiedy i za ile wyjdzie
nasz wersja. No i mam nadzieję, że w końcu dostaniemy swoje
nowe znaczki legalności, bo głupio z takim szarym paradować :d

Pozdrawiam
stareprawo
x2

Post by stareprawo »

Moim zdaniem srebrny on ci jest.
Hej
XTC core 2 duo E 7600 GeForce 280
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Koci wrote:Wie ktoś może z którym patchem wyjdzie XTC w Polsce, w sumie to już niedługo, pamiętam, że ludzie z tego forum brali aktywny udział z tłumaczeniu poprzednich wersji PL, mam nadzieję, że nadal tak jest, a więc może ktoś wie coś więcej?
Kiedyś były inne czasy, teraz jest inaczej. Gierka powinna mieć nieco klimatu poprzednich części (pewne teksty z poprzednich iksów mogą być wykorzystane w scenariuszu), ale przy jej lokalizacji o ile mi wiadomo nie pomagał nikt ze starej ekipy, ze mną włącznie. Wydawca nie wyraził takiej chęci, poza chęcią wykorzystania pewnej części tekstów. Cały splendor (bądź gromy, jeśli wyjdzie kiszka) za przygotowanie tłumaczenia i efekt końcowy będzie można przekazywać wyłącznie pod adresem Cenegi (tudzież studia, które wykonało lokalizację). Ewentualne skargi/prośby pod adresem kogokolwiek z forum tym razem będą całkowicie nieuzasadnione i odrzucane :wink: .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Sauron11 wrote:Ewentualne skargi/prośby pod adresem kogokolwiek z forum tym razem będą całkowicie nieuzasadnione i odrzucane :wink: .
Przyklasnąć :)
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Koci
x3tc

Post by Koci »

W kwestii jakości tłumaczeń w grach wydawanych przez Cenega, to, hmmm, jest bardzo różnie, ale mam nadzieję, że tym razem nie narobią głupot :-)

Pozdrawiam

Koci
Koci
x3tc

Post by Koci »

Może wersja PL wyjdzie od razu z patchem 2.0?

Byłoby super :-)

Pozdrawiam

Koci
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Najświeższe wieści z placu boju są podawane w tym wątku, mogą ulec zmianie :).
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”