a) zapisywac gre mozna na stacjach - czy mi sie przysnilo - czy mozna bylo tez w przestrzeni kosmicznej? To chyba cos kosztowalo - i chyba trzeba bylo nabyc jakis przedmiot (od gunerow - co to bylo?)
b)z ktorymi rasami mozna bylo walczyc i nie narazic sie na utrate jakis dodatkowych mozliwosci? Pamietam ze chyba jumpdrive kupowalo sie u innych ras. Tzn i tak nie chcialbym walczyc z argonami ani z boronami.
Jakie przedmioty sa dostepne tylko w stacjach innych "ras" niz te i co to bylo? Chodzi mi o to ze zanim zaczne z nimi walczyc - nie chce sobie popsuc reputacji.
c)ktore mody byly szczegolnie warte instalacji? pamietam jakis mod ekonomiczny - ale chyba byly 2-3 szczegolnie warte instalacji. Ktos moze cos zasugerowac?
d)czy warto jest kupic terran conflict? Zerknalem na gre - wydaje sie ze jednak bardziej przypomina "poprawke" niz kolejna odslone. Tzn grafika lepsza, troche nowych rzeczy ale rewolucji chyba nie ma.
Czy ktos moze cos powiedziec o Terran Conflict? Czy sa naprawde istotne zmiany czy raczej to reunion "gold" version a nie kolejny X3?
Tzn o tym ze to nie "kolejna gra" domyslac sie mozna m.in przez to ze to nie X4, ale wlasnie X3 z nowym tytulem.
prosze o ewentualne rady - mam nadzieje ze pytania nie byly az tak idiotyczne zeby kazdy mogl napisac "wszystko jest na forum" (domyslam sie ze jest)

jeszcze "3" pytanka
czy mi sie wydaje - czy bylo cos takiego jak "dopalacz"?
o co chodzi z tym ze statek ma maxymalna predkosc inna a ja moge osiagnac mniejsza - to chyba byla kwestia zainstalowanego "softwate"?
czy mody instalowalo sie przed gra - czy mozna bylo w trakcie?