spolszczenie patcha 2.5
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
spolszczenie patcha 2.5
sorry, że zakładam nowy temat, ale szukam po całym necie i nie mogę znaleźć odpowiedzi na proste pytanie: gdzie jest polski patch 2.5? w dziale download jest link do ściągnięcie patcha 2.5PL, ale mi ten link nie chodzi - Error 404. gdzie znaleźć to polskie 2.5?? z góry dzięk za odpowiedź.
-
Nie ma spolszczenia patcha 2.5. Ściągnij po prostu odpowiedniego patcha z działu download strony Egosoftu. Wersja PL jest w patchu.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
Chodzi zapewne o ten download:
http://www.egosoft.com/download/x3/file ... to_2.5.exe
Patch 2.5 do wersji polskiej 1.4 (wybór wersji polskiej na ekranie przedwstępnym instalacji patcha).
Po zainstalowaniu gra nie ma prawa się ciąć z powodu patcha, bo nie ma w nim nic takiego, co by jakoś bardziej niż sama podstawka obciążało grafikę, u mnie w każdym razie nic takiego się nie wydarzyło.
http://www.egosoft.com/download/x3/file ... to_2.5.exe
Patch 2.5 do wersji polskiej 1.4 (wybór wersji polskiej na ekranie przedwstępnym instalacji patcha).
Po zainstalowaniu gra nie ma prawa się ciąć z powodu patcha, bo nie ma w nim nic takiego, co by jakoś bardziej niż sama podstawka obciążało grafikę, u mnie w każdym razie nic takiego się nie wydarzyło.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
Co do polonizacji patcha: odpowiedź jest w FAQ #27, trzeba tylko chcieć przeczytać.
Co do instalacji, tak jak pisał Sau wybór języka w instalatorze. Mnie też gra nie kwasiła się po instalacji patcha. Wręcz przeciwnie.
Co do instalacji, tak jak pisał Sau wybór języka w instalatorze. Mnie też gra nie kwasiła się po instalacji patcha. Wręcz przeciwnie.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]