Problem z misją

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

jb24
x3tc

Problem z misją

Post by jb24 »

Witam ponownie gram już dość długo w X3 Reunion, ale ostatnio miałem trochę przerwy około 4 miesiące właśnie niedawno wróciłem do gry i rozkręcam interesy nawet nieźle idzie, ale chciałem znów wrócić do fabuły no i tu jest problem, bo wiem, że kiedy kończyłem byłem po misji, w której chyba doszło do kontaktu z ziemianami w każdym razie to już było sporo po 7 misji, która była w instrukcji no i teraz niewiem, za co tu sie zabrać mam tylko podświetlony sektor Freedom's Reach byłem tam, ale w stacji handlowej nikt mi nic nie powiedział myślałem, że może znów jakiś wyścig tak jak to było gdzieś na początku tylko, że nie mam strzały ani innego ścigacza niewiem, co robić help, jeśli ktoś wie, o co biega

OK już nie aktualne sprawę rozwiązałem miałem za słabą reputacje u splitów właśnie zabrałem sie za Bala Gi ale mam jeszcze jedno pytanko kupiłem sobie Centaura czy ten statek może mieć inne na pokładzie ? jak je tam umieścić i jakie max największe okręty się tam zmieszczą ?

No to wszystko jasne ale żeby nie tworzyć nowych postów mam jeszcze jedno pytanie mam kopalnie w sektorze Priest Rings tą z fabuły została ciut zdewastowana bo gdzieś kiedyś niepotrzebnie ostrzelałem nemezis no w każdym razie już teraz jest ok i chciałem ją naprawić wiec poleciałem do doku handlowego zapłaciłem za naprawę i nic zatrzymałem sie przy kopalni i obserwowałem jak statki naprawcze kręcą się po okolicy ale nikt nie zawitał do mojej kopalni czekałem długo wiec o co tu chodzi ? obiecuje że to moje ostatnie pytanie :wink:
Last edited by jb24 on Wed, 3. Dec 08, 23:18, edited 1 time in total.
Urban
x4

Post by Urban »

Okręty klasy M6 (Centaur, Smok itd.) w X3 już nie mogą mieć zadokowanych do siebie innych okrętów.
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

W czystym X3 nie, ale w X3+XTM mogą mieć zadokowane statki, co prawda tylko po jednym M5. Natomiast klasa MM6 może mieć M3. Polecam XTM-a.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Urban
x4

Post by Urban »

Dziwne. Osobiście nigdy nie musiałem naprawiać stacji, ale powinno natychmiastowo wręcz zregenerować stacje. Doradzałbym sprawdzenie czy na pewno wciąż jest uszkodzona. Najlepiej będąc w innym sektorze.
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

1. Jeśli piszesz nowe pytanie, to rób to w nowym poście, a nie modyfikuj starego. Szybciej ktoś zauważy że jest nowy post.
2. Też nigdy nie musiałem naprawiać stacji. Oferty widziałem nie raz w BBS-ach, ale jakoś nigdy nie miałem potrzeby korzystać.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]

Return to “Polskie / Polish X-Forum”