Czesc.
Mam pytanie czy jest mozliwosc dodania do farmy pszenicy drugorzedny surowiec "Bogas" naprzyklad. Tak jak to ma miejsce w sektorze Three worlds. Postawilem Farme Pszenicy w w Queen`s Space ale ona wymaga tylko i wylacznie Energii, w co takim razie musze zrobic zeby dodac Bogas zeby mi wiecej pszenicy robila per cykl.
Zaznaczam ze ze juz sortowalem forum i instrukcje ale zadnej informacji na ten temat nie znalazlem.
[X3] Drugorzedny surowiec..
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Takie coś można tylko przy pomocy Edytora Skryptów. Ale bez sensu, farma nie będzie szybciej i więcej produkowała po dodaniu drugorzędnego surowca. Te drugorzędne surowce nie maja wpływu na produkcję.
Nie wiem jaką farmę kupiłeś, ale są ich dwa rodzaje M i L. W obu cykl produkcji trwa 1min. L produkuje 50sztuk, M 20 sztuk w tym czasie.
Nie wiem jaką farmę kupiłeś, ale są ich dwa rodzaje M i L. W obu cykl produkcji trwa 1min. L produkuje 50sztuk, M 20 sztuk w tym czasie.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
Surowce drugorzędne zostały dodane wyłącznie do fabryk NPC po to, aby handel lepiej prosperował... W fabrykach gracza to niepotrzebne ...
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
-
-