Zdravim.
Mam česku verziu X2 verzia 1.4 od TOPCD a mám problém s Obchodným riadiacim softwarom typu 3. Prechádzal som fórum a nič podobné som nenašiel.
Začal som ho používať po dlhšej dobe hrania. Najprv som spustil sektorového obchodníka. Bez problémov začal obchodovať. Keď loď nezmenila meno pilota ani po niekoľkých obchodoch spustil som vesmírneho obchodníka. Prišla mi správa že pilot nemá dostatok skúseností ale meno pilota už bolo uvedené, tak som znovu spustil sektorového. Začal bez problémov makať až mi napísal „Nemohu nalézt žádnou stanici vhodnou k obchodování. Co mám dělat?“ a zostal stáť. Tak som ho presunul do ďalšieho sektoru a znovu spustil sektorového. Celá situácia sa opakovala. Problém je že mu nerastú skúsenosti pretože vždy po spustení sektorového obchodníka vynuluje počet zarobených kreditov a počet ciest. Obyčajne zarobí okolo 30 000, čo nestačí na ďalšiu úroveň. Iba raz jeden zarobil cez 50 000 a má úroveň 1. Skúsil som nechať obchodníka stáť či nezačne obchodovať znovu sám ale ani po asi 3 hodinách herného času sa nerozbehol. Neviem či je to bug alebo niečo robím zle alebo to tak má byť a musím mať štastie a vždy zarobiť na jedno spustenie cez 50 tis. Zapol som aj protokolovanie, ale tam sú všetky riadky len „10 07:42:11 Posel Obchodnik 1 L: Pomocný kurýr Ulla Gilharno (1) Bariéra BurnIt & MKess Software Ltd. Universe Trader MK3 V. 16.09“ a nič viac.
Ak ešte niekto X2 hráte alebo si to pamätáte dik za radu.
X2: Problem zo ziskavanim skúseností sektorového obchodníka
Moderator: DJ Die
-
-
-
Moonman: Ďakujem
Všetkým: Ospravedlňujem sa za založenie ďalšej témy. V téme „Zacatecnik- otazky a rady“ je to dosť zašité a pomiešané X2 a X3. Ak moderator tuto tému nezmaže ako duplicitnú napíšem to aj sem aby ste nedopadli ako ja.
Tu je postup od Moonmana takže ďakujte jemu:
„Jinak sem zjistil toto - koupím a plně vybavím lod'. Nechám ji na ST a po nějaké době zkusím dát UT. Objeví se mi třeba obchodník3. úrovně. Tak to loadnu a hraji dál. Po nějaké době zkusím znovu a má třeba5.level. Zase loadnu. Takto to zkouším dokud se mi tam neobjeví 8.úroveň to už je pak v pohodě a rank mu roste sám pač je již UT. Je to sice trošku krkolomný způsob,ale jinak se mi z nich UT udělat nedaří. Snad to tak bude fungovat všem, kteří s tím mají taky takové problémy a chtějí mít UT“
Všetkým: Ospravedlňujem sa za založenie ďalšej témy. V téme „Zacatecnik- otazky a rady“ je to dosť zašité a pomiešané X2 a X3. Ak moderator tuto tému nezmaže ako duplicitnú napíšem to aj sem aby ste nedopadli ako ja.
Tu je postup od Moonmana takže ďakujte jemu:
„Jinak sem zjistil toto - koupím a plně vybavím lod'. Nechám ji na ST a po nějaké době zkusím dát UT. Objeví se mi třeba obchodník3. úrovně. Tak to loadnu a hraji dál. Po nějaké době zkusím znovu a má třeba5.level. Zase loadnu. Takto to zkouším dokud se mi tam neobjeví 8.úroveň to už je pak v pohodě a rank mu roste sám pač je již UT. Je to sice trošku krkolomný způsob,ale jinak se mi z nich UT udělat nedaří. Snad to tak bude fungovat všem, kteří s tím mají taky takové problémy a chtějí mít UT“
-