Sohneni

Moderator: DJ Die

Mira
x3

Sohneni

Post by Mira »

Může mi někdo poradit s misemi pro Sohneny.Opravil jsem v Melstromu Oriaxe,našel Dison sféru.Kde dostanu další mise?A údajně se daji přijímat mise u Dison sféry i když nevletím a nezadokuji - jak?

Perlička: po opravě Oriaxe jsem jej sledoval,letěl spodkem mapy přez pirátské sektory až do Kingdom End.A tam nastal průšvih.Pokaždé,když proletěl bránou s Three Worlds, tak se kousla hra.Nakonec jsem jej musel rozstřílet.Po nějaké době jsem si skočil do Kingdom End a zjistil,že všechny lodě v dosahu cca 10 km Jižní brány jsou jakoby zamrzlé.Vlétl tam i můj průzkumník s úkolem,ale po přeúkolování na přistaň (kdekoliv) se normálně rozletěl prič.
Mira
syk

Post by syk »

pokud si v menu hry nadefinujes klavesu (extended mod jich nekolik prida), na komunikaci, muzes si rikat o ukoly... ale nevim jak je to stim pristavanim, komunikace maka jen na urcitou vzdalenost a Dison sferu to zameruje na stred, ale je opravdu velka... me se nepodarilo spojeni navazat pokud jsem nebyl uvnitr...

mmch... prislusny topic je jen o 4 radky niz... !
Xtended-Mod Public Beta 0.7a Phase I "Revelations"
zakladanim novych zbytecne pridavas na neprehlednosti fora...
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Mira
x3

Post by Mira »

vim,jen jsem dlouho nic nepsal,tak jem se netrefil.misto na zapsani do spravneho topicu sem omylem vytvoril dalsi

Return to “Česky / Czech X-Forum”