Scriptování x3

Moderator: DJ Die

s.Merlin

Scriptování x3

Post by s.Merlin »

Prosím o radu. Hledal jsem to tady všude možně, ale nic jsem nenašel. Hraju x3 nějakou dobu a zatím bez scriptů a modů, jenže jeden mě zaujal. Je to terracorp fleets package. Stáhnul jsem si programek x - plugin manager a dal nainstalovat tenhle script jenže ve hře mi nic nepřibylo. Nevím si rady jak to rozchodit. Může mi někdo poradit jak na to? Jestli mám udělat něco s nastavením hry, nebo mi ještě něco chybí, co bych měl nainstalovat. Předem díky.
Jsem člověk co vyrůstal na hrách golden axe, lemings a ufo enemy unknown a tohle je už na mě trochu moc :lol:
s.Merlin

Post by s.Merlin »

To mi tady opravdu nedokáže nikdo poradit ?
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

s.Merlin wrote:To mi tady opravdu nedokáže nikdo poradit ?
Tady máš popis, je to sice k 1.49, ale +- autobus to bude stejné. :wink:

http://peregrius.cz/x3/

Příště zvol lepší popis tématu, protože nechápu co má tvůj problém společného se skriptováním. :idea:
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
s.Merlin

Post by s.Merlin »

Díky že se konečně někdo ozval ale tohle můj problém nevyřešilo. udělal jsem to přesně tak. Nainstaloval jsem script pomocí programu plugin manager, překopíroval jsem soubory s češtinou do adresáře T, zapnul jsem hru a nic. Zadokoval jsem se svou lodí m5 do terracorp station v sektoru home of light ale nic tam nepřibylo. Žádný soft na koupení, nic. Verzi hry mám 2.5 cz. Možná jsem něco udělal špatně, ale o tom pochybuju. Možná je to třeba někde aktivovat, ale nic jsem nenašel. Možná bych měl změnit jméno hráče jak jsem tady někde četl, možná že používám blbý program na instalaci scriptu, možná že mi chybí něco doinstalovat. V agličtině nejsem tak dobrý abych pochopil všechny ty kecy okolo instalace scriptu. Měl jsem angličtinu na hotelovce takže názvy jídel, pokrmů a dalších blbostí ohledně stolovaní zvládám hladce, ale tohle je na mě trochu moc. :lol:

Potřebuju totální výsvětlení pro idiota :o . Zatím nemám žádný script ani mod nainstalovaný.

předem moc díky za ochotu a pomoc :-)
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

Když spoustíš hru, tak se ti jako první objeví tabulku ve které máš tlačítko na nastavení, ověření aktualizací atd. + je tam tlačíko modifikace ( nebo tak nějak nemám to před sebou ), tak v těchto modifikacích klikni na plugin mamager.
s.Merlin

Post by s.Merlin »

To jsem taky udělal, ale pořád nic. Už jsem zoufalý.

Jak by se to mělo vlastně projevit? Je to nějaký typ softu který se dá koupit?
Mira
x3

terracorp fleets package

Post by Mira »

Tak jestly se jedna o Terracorps Combat Pilot Projekt, tak musis zvolit nejakou svoji tovarnu za zakladnu STIHACIHO VELITELSTVI.to udelas tak,ze v menu stanice zvolis :priakzi ( 3 moznost z vvrchu).Nastavujes tam prevod penez z tovarny na svuj ucet.a do druheho radku zvol prikaz STIHACI VELITELSTVI.tento prikaz se ti zpristupni po nahrati scriptu.potom to bude po tobe pozadovat,by si urcil lodenici,ve ktere se maji nakupovat lode.stanice si sama koupi zasobovaci lod,ktera bude vybavovat noe stihace zbranemi a stity.Mimochodem, jako velitelstvi si urci stanici,ktera ma zajisteny staly zisk.A to co nejveci,je to celkem nakladna zalezitost.A take dej prikaz stanici,aby prevadela zisky na tve konto az pres hranici 10 mil. cr.Pokud stanice nema penize,nekupuji se lode a vybaveni.
Takle varianta scriptu by mnela byt uz zautomatizovana,takze jen penize ve stanici a jede to samo.
Koukni na hlavni strance tohoto cz fora sem:

Důležité: Seznam modů, skriptů s popisem

Je tam castecny popis jak by to mnelo fungovat.
Mira
x3

TerraCorps Fleet projekt

Post by Mira »

Jo a jeste na 3 strance je perfektni celkem podrobny popis: TerraCorps Fleet projekt

Return to “Česky / Czech X-Forum”