Právě jsem získal knězovu jachtu a není vůbec vidět. ani když si do ní vlezu. když jsem dostal za odměnu eclipse od Balagiho tak ta není taky vidět tak nevím kde je chyba.
mám updatováno na verzi 2.5 (hra to aspoň píše v menu) mám patch kerej obsahuje všechny update od 1 do 2.5 je to jeden exe soubor o velikosti 185MB
na to bonuspack 3.1.07
mám cz verzi hry.
a jen 4 scripty na koordináty, rozšířenej skener, zajímání lodí a zákz lítání mejm VO do sektorů kam nechcu aby strkali čumák.
Už jste to někdo měl ? Co stím? to by mě mrzelo kdyby to nefungovalo...
Jo ty lodě co nejdou vidět se mi občas probliknou jako soubor různejch fleků když jsem blízko a zamířím na ně. jakoby chyba zobrazování..
jo neumím anglicky takže mi moc odkaz na UK fora nepomůžou (umím jen trochu CZ) .. bohužel.
problém neviditelných lodí od Bala-giho
Moderator: DJ Die
-
Re: problém neviditelných lodí od Bala-giho
Fittan wrote:Právě jsem získal knězovu jachtu a není vůbec vidět. ani když si do ní vlezu. když jsem dostal za odměnu eclipse od Balagiho tak ta není taky vidět tak nevím kde je chyba.
mám updatováno na verzi 2.5 (hra to aspoň píše v menu) mám patch kerej obsahuje všechny update od 1 do 2.5 je to jeden exe soubor o velikosti 185MB
na to bonuspack 3.1.07
mám cz verzi hry.
a jen 4 scripty na koordináty, rozšířenej skener, zajímání lodí a zákz lítání mejm VO do sektorů kam nechcu aby strkali čumák.
Už jste to někdo měl ? Co stím? to by mě mrzelo kdyby to nefungovalo...
Jo ty lodě co nejdou vidět se mi občas probliknou jako soubor různejch fleků když jsem blízko a zamířím na ně. jakoby chyba zobrazování..
jo neumím anglicky takže mi moc odkaz na UK fora nepomůžou (umím jen trochu CZ) .. bohužel.
Přesně tohle se mi stalo také, nakonec jsem po 14 dnech totálního kolabsu přišel na to, že za to mohl jeden přidaný skript, který nebyl korektně odebrán a sice nějaký přídavek nových lodí. Doporučuji pečlivě projít všechny přidané skripty, eventuélně čistou instalaci a postupně přidávat skripty až se ta chyby projeví.

INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
-