Málo misí na BBS

Moderator: DJ Die

czechmate

Málo misí na BBS

Post by czechmate »

Nevíte někdo jak to zařídit, aby na BBS bylo více misí? je tam obvykle do 4 článků, které se za chvíli rozrostou o další 4-5, tedy celkem 9, z toho obvykle jedna nebo 2 mise, zbytek články.

Taky je normální, aby se mise objevovaly většinou pro mne nesplnitelné? napříjklad chce, abych byl Industrialist, když já jsem jen o stupeň níž, nebo chce M4 loď, když já mám M3 atd...
FVZ

Re: Málo misí na BBS

Post by FVZ »

czechmate wrote:Nevíte někdo jak to zařídit, aby na BBS bylo více misí? je tam obvykle do 4 článků, které se za chvíli rozrostou o další 4-5, tedy celkem 9, z toho obvykle jedna nebo 2 mise, zbytek články.

Taky je normální, aby se mise objevovaly většinou pro mne nesplnitelné? napříjklad chce, abych byl Industrialist, když já jsem jen o stupeň níž, nebo chce M4 loď, když já mám M3 atd...
Existuje script BBS Extras, kterej nějaký mise přidává, ale taky jejich málo.
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

Pokud máš EN verzi hry, doporučuji Cycrowův balík scriptů, nebo alespoň Mercenary Guild... http://www.xpluginmanager.co.uk/ :wink:
Pokud máš českou variantu, tak to nepůjde. Ale jsou tady na stránkách fora podobné skripty v češtině.. :thumb_up:

Return to “Česky / Czech X-Forum”