Komplex hub nic nedělá, prosím o radu
Moderator: DJ Die
-
Komplex hub nic nedělá, prosím o radu
Zdar lidi, mám problém, mám postavený komplex hub, který vyrábí 1MJ štíty, v komplexu je SPP, CF a SPF, základních resourců je vrchovatě, ale továrna nechce vyrábět. Přitom vyráběla, ale najednou přestala a nevím proč, poškození nemá viditelné žádné (100% všeho). Nevím si rady.
Díky za pomoc.
Díky za pomoc.
-
-
-
-
Ne, lodicky jsem stahnul do Silicon Minu, protoze nemely co prodavat a naskladneno bylo na 100% vseho, takze tam jen sedely a cekaly, navic ve vypisu Property-Stations mi blikala, jako ze neco neni v poradku, zadne vyrobni procesy nebezely, proste stala...
Pak se najednou rozbehla, duvod opravdu netusim...

-
-
Byl to komplex?? Pokud ano, občas trvá dobu, než se vyrobí meziprodukt např. cahoona steak.. ze základních produktů, až pak vyrobí finál. Někdy možná dojde meziprudukt i uprostřed výroby.czechmate wrote:Ne, lodicky jsem stahnul do Silicon Minu, protoze nemely co prodavat a naskladneno bylo na 100% vseho, takze tam jen sedely a cekaly, navic ve vypisu Property-Stations mi blikala, jako ze neco neni v poradku, zadne vyrobni procesy nebezely, proste stala...

-
-
-
No právě že to taky není ten případ. To bych viděl, že alespoň běží výroba meziprduktů, ale tam všechno stálo. Přitom jak říkám, základních produktů, tedy Meatsteaků, Ore a Siliconu tam bylo přeplněno, takže se mohla rozběhnout výroba Crystalů, následně energy cellů a pak štítů, ale neběžlo nic...Fox Trader wrote:Byl to komplex?? Pokud ano, občas trvá dobu, než se vyrobí meziprodukt např. cahoona steak.. ze základních produktů, až pak vyrobí finál. Někdy možná dojde meziprudukt i uprostřed výroby.czechmate wrote:Ne, lodicky jsem stahnul do Silicon Minu, protoze nemely co prodavat a naskladneno bylo na 100% vseho, takze tam jen sedely a cekaly, navic ve vypisu Property-Stations mi blikala, jako ze neco neni v poradku, zadne vyrobni procesy nebezely, proste stala...
Přitom do té doby normálně jela a produkovala, pak najednou zastavila a stála asi dva týdny....
Asi fakt nějaká stávka, když se zničeho nic rozběhla...

-
-
-