Moderator: DJ Die
tady na tomto linku najdes zbaleny soubor v zipu s tabulkama ve formatu .xlsFox Trader wrote:Nevíte někdo, kde bych našel pťehledně vlastnosti lodí M1,2, TL?Hledal jsem snad všude , ale ticho po pěšině.
Na Argonopedii mají hezkou tabulku, ale jen pro X2..
To je ovšem dost smutné....Kocour wrote:
Hra je ale super - skoda jen, ze nevychazi jejich lidi vtomto vic vstric fanouskum sveta X ...
Prachy jsou prachy...!Kocour wrote:Jsem rad ze data pomohli.
Ohledne tve otazky : nikdo z Egosoftu na nase emaily s prosbou o poskytnuti dat pro Fan site nereagoval. Spousta firem poskytuje baliky s informacema prave pro tento ucel - egosoft bohuzel ne. Museli jsme si vse najit jinde (informace vymenit s jinymi hraci) nebo si je sepsat (popripade i prelozit) sami. A proc neni zarazen link? Na dalsi emaily na toto tema nam taky neprisla odpoved. Takze me to vite co![]()
taky jsem driv tady studoval par topicu ohledne prelozeni webu egosoftu do CZ. Jsou tady i lidi (vim ze aspon predtim byli) kteri by se radi na prekladech podileli (novinky a pod.) ale myslim ze to nejak nedopadlo.
Hra je ale super - skoda jen, ze nevychazi jejich lidi vtomto vic vstric fanouskum sveta X ...