Vzhledem k tomu, ze sem se na net dostal az ted, tak sem si vase rady driv precist nemohl... Rozhpdl jsem se ze si za svych 130 M koupim M2... Koupil jsem si Nebulon (lod stazena z netu - ze Star Wars - parametry ma skoro stejny jako Python jen lip vypada

) Jeste mi 15 M zbylo, takze jsem koupil par dalsich paliren , umistil a zapojil je, a udelal si "Tour de pirates sectors"

. Skoda ze sem si predtim nescreennul statistiky, protoze toho popadalo DOST

. Zvedl se mi bojovy rank asi o dva. Je to pekna podivana, jak ti pirati prilitaj a neodlitaj... A i dost lodi sem ziskal, coz sem necekal, protoze veze vetsinou kropi az moc. Jestli to nebude tim, ze pouzivam MARS (vrele doporucuju) ... A bez problemu zvladam i maly lode, emitory pulznich paprsku jsou fakt husty... Hyperiony jsou ve vyrobe (teda zatim v reverz. inzenyrstvi), takze potrva jeste dlouho, nez z nich udelam nejaku letku...
Ale musim rict, ze litat M2 je vazne docela nuda... Na cas to zabavi, ale jinak nic... Zkousel jsem u ni litat XLkem, ale moc jsem si nestrejchal, a nebo mi bylo moc horko, to vetsinou kdyz se dostal zasah PPC
A ted nejak nevim, co si mam dat za cil... Asi vybudovat nejakej komplex, ale furt se nemuzu rozhodnout s cim... Pokud mozno neco, co se bude prodavat samo, abych tam nemusel davat tuny lodi...
BTW. da se NEKDE NEJAK sehnat druhy HQ?